Ako zvládnuť rozhodovanie dcéry o strednej škole?
Ahojte baby, len taky vylev, dcera je deviatacka, chce ist na SZS farmaceuticky laborant.Posledne dva dni vravi ze nevie ci tam chce ist.Je sikovna, ma z chemie jednotky, biologia fyzika dvojky, celkovo ma 1-2 az na matematiku tu nevie, ma z nej trojky.Ja sa ako rodic bojim, ak by ju vzali,ze to nezvladne na tej skole, ze nebude chciet.Inu skolu nechce.Ale kedze mi vravela ze uz ani tuto tak neviem mam obavy.Nemusi sa vela ucit, ide jej to rychlo.Ja uz som s nervami na dne raz chce raz nechce.A potom tie myslienky ak pojde a vezmu ju, co ak to bude pre nu tazke aj ked je sikula.
Veď si môže dať dve školy, jednu nech si dá tuto a druhu nejakú inú.
V škole nie je psychologicka? Ze si spolu sadnú a preberú jej obavy?
Ak ona cíti tvoju nervozitu a strach tak potom sa ty rýchlo ukludni
@pribinak zatial rozmysla ze obe si da na SZS jednu do BA a druhu do TT.Prijimacky z matiky by nedala. Dnes dokonca povedala ze jej staci ucnovka.Keby nebola sikovna tak ok sak aj tam sa da dorobit matura ale naozaj pali jej to, jazyky anj a nj super.Podla mna je to pubertou nevie sa "zaradit" co vlastne chce.
@pribinak zatial rozmysla ze obe si da na SZS jednu do BA a druhu do TT.Prijimacky z matiky by nedala. Dnes dokonca povedala ze jej staci ucnovka.Keby nebola sikovna tak ok sak aj tam sa da dorobit matura ale naozaj pali jej to, jazyky anj a nj super.Podla mna je to pubertou nevie sa "zaradit" co vlastne chce.
@anonym_autor pre nejakú príčinu sa dosť podceňuje
Asi by som skúsila tu psychologickú. Učňovky sú prw decka čo majú 345 na vysvecku od vrchu až dole
@anonym_autor pre nejakú príčinu sa dosť podceňuje
Asi by som skúsila tu psychologickú. Učňovky sú prw decka čo majú 345 na vysvecku od vrchu až dole
@pribinak ona ma trojku len z matiky.Vies oni maju velmi zly kolektiv v triedy a uz neraz mi vravela ze sa nejde ucit napr.basen lebo sa jej budu smiat ze ona ju vie a ostatni nie.Asi pred mesiacom jej ucitelka zo sjl povedala ze pocuj ved teba vyhodia zo strednej skoly (nevedela jej odpovedat na nejaku otazku).Nadava im ze su neandrtalci, ze su hlupi a taku zlu triedu este nemala.Neviem ci to neprameni aj z tohto.Naozaj neviem.
@pribinak ona ma trojku len z matiky.Vies oni maju velmi zly kolektiv v triedy a uz neraz mi vravela ze sa nejde ucit napr.basen lebo sa jej budu smiat ze ona ju vie a ostatni nie.Asi pred mesiacom jej ucitelka zo sjl povedala ze pocuj ved teba vyhodia zo strednej skoly (nevedela jej odpovedat na nejaku otazku).Nadava im ze su neandrtalci, ze su hlupi a taku zlu triedu este nemala.Neviem ci to neprameni aj z tohto.Naozaj neviem.
@anonym_autor veď chod do školy, porozoravaj sa s psychologickou aby sa sudruzka ucitelka ukludnila a nemala hlúpe reči lebo si decka ktoré si je reči berú potom príliš k srdcu
Sa jej opýtaj či nechce doucko aby sa cítila sebavedomejšie na prijimackach
@anonym_autor veď chod do školy, porozoravaj sa s psychologickou aby sa sudruzka ucitelka ukludnila a nemala hlúpe reči lebo si decka ktoré si je reči berú potom príliš k srdcu
Sa jej opýtaj či nechce doucko aby sa cítila sebavedomejšie na prijimackach
@pribinak uz som sa pytala aj kvoli matike aby mala lepsiu znamku ako 3 ale nechce ani pocut.Vraj prijimacky z nej mat nebude.Hovorim ale monitor ano.Vraj nevadi nechce doucko a nasilu to nema zmysel.

Veď si môže dať dve školy, jednu nech si dá tuto a druhu nejakú inú.
V škole nie je psychologicka? Ze si spolu sadnú a preberú jej obavy?
Ak ona cíti tvoju nervozitu a strach tak potom sa ty rýchlo ukludni