Akú výšku majú vaši chlapci?
Ahojte , aký vysokí sú vaši chlapci?? Ja mam 154 a manžel 172 , bojím sa že bude nízky. Chcem aby bol hlavne zdravý a šťastný ale nechcem aby sa mi trápil kvôli niečomu takému.Ďakujem za odpovede 😊
Ja mam 153, muz cca 178 a starsi syn bude mat 11 a ma cca 140 cm 🤷♀️ no tak sme taka liliputia rodina. Nerutim sa z toho 🤣
My sme s mužom skoro rovnako vysoký a syn nás chvalabohu prerástol. Nie oveľa, ale som vďačná aj zato, lebo nie je to síce koniec sveta, ak je chlap nižší, ale úprimne, tiež som si veru priala, aby syn vyrástol aspoň na priemer a nemusel to riešiť. Lebo ja ani nie som nejako extra vysoká a veru vracajú sa mi situácie, kde je mi výška na obtiaž, skrz to, že muži v okolí sú nizki a im to tiež nie je určite príjemné. Uvedomujem si povrchnosť tohto "problému", ale áno, riešila som to celý život bohužiaľ.
Ja 170 cm, manžel 165 cm, syn najstarší 18 ročný 1,80 m a 17 ročný 1,76m
Moj 16r syn uz tiez prerastol mna aj svojho biologickeho otca 🙂 Ale napr.jeho sestra dvojicka je ovela nizsia od nas oboch 🤷♀️
@tianna daju sa zistit, ale nie je to 100 % ako vidis. Manzelovi zistili histamin 40 % a laktoza 100 % z tych vzoriek. Akoze da si aj cokoladu obcas, teraz skor horku, cize nedodrzuje 100 %, ked je v keksiku trocha susiny, tak si tiez da, ale jogurty, maslo a smotanu vzdy bez laktozy. Rezne robim bez mlieka, na ostatne bezlaktozove vyrobky pouzivam (mliecna polievka, segedin, zemiakova kasa). Nie je to nejako obmedzujuce az tak strasne. Predtym zjedol cinu, tak mu bolo zle, zjedol jogurt, bolo mu zle (vtedy mal negativne krvne testy), pred 2 rokmi by s tym nemal problem. Proste strasne pochudol, uplne na rukach a v tvari to bolo vidno. Uz sa clovek boji najhorsieho, ved si pogoogli nahla strata hmotnosti, nic dobre to neznaci. 😐
Ja som dnes merala toho môjho o mesiac bude mať 14 a má 176. Ja mám 168 a muž 184 CM. Aktuálne rastie veľmi rýchlo, uvidíme kde a kedy sa to zastaví
180 cm, este rastie, ma 15. este tak 4-5 cm by mohol dat, muz ma 184 ja 172
@majka99999 tiež mám laktózu. Tiež syn mal furt 30 kg dlhoooo. A zrazu ma 13 a už to zaclo. Aj výška aj priberanie. Sama ja som nízka a tenká. Teraz všetky moje deti vážia viac, merajú viac, ešte aj nohy majú velikánske....
Ja mam 155cm manzel 182cm, 15r syn ma 182cm, velkost obuvi 45,dcera 12r ma 153xm, velkost obuvi 40 a ja velkost obuvi 37😊
@tatiana149 velkost obuvi ani nespominaj. Moj 15 a ma 48... 🙈
Moji rodičia majú mamina 168 cm,tatino 175 cm - Ja mám 176 cm, prvý brat 193 a druhý 183 cm.
Manzelovi rodicia majú mamina 170 cm a tatino 183 cm - manžel má 186 cm,jeho sestra 175 cm.
Obaja naši dedkovia z maminych strán mali vyše 190 cm,tak gdny preskočili.
Máme dvoch synov - starší 16 ročný má 174 cm a 13,5 ročný 173 cm( ten bude aj riadne vysoký,má veľké ruky,nohy 42 a pediatrička,keď ho videla 5 dní po narodení, mal 3100 g a 47 cm,keď sa narodil,povedala, že to bude veľký chlap,väčší ako Luky. Mala pravdu.
Bola by som rada, ak by mali aspoň okolo 180 cm mín,ale sú zdraví, šťastní,v škole úspešní a nie je si viac čo želať. Na pár cm svet nestojí.
@zuzap33 Ahoj, nahodou som natrafila na tuto temu. Moj syn ma tiez 15 a nohu 48, niekedy kupujeme 49. A vysku ma 192cm a stale je take "dieta", nema strnisko, hlas mu uz ale riadne zhrubol 😀.. a stale rastie. Nikto v nasej rodine nema take nohy. Mame problem kupit obuv na box, aj na beznu telesnu v skole.
@zuzap33 😀 Tak som aj celkom rada, ze nie sme sami. On bol vzdy najvyssi v skolke, aj skole a okolo 7. rocnika, ked mal 13, ho vsetci chalani prerastli, tak som sa bala, ze bude nizky a teraz sa zase bojim aby nemal 2 metre 😀 Ako vyska 193cm je perfektna, uplne idealna, ale maju predsa len 15 rokov.. Treba vapnik doplnat? Nevies nahodou, ortoped neodporucil kvoli kostiam?

@majka99999 naozaj z krvi sa takéto veci nedajú zistiť? Mám nejaké problémy s trávením a lekárka mi tiež hovorila že hadickou sa intolerancie zisťujú a teda lekár z rodiny hovoril že si myslí že môže byť histamin. Ďakujem 🙂