Aký je aktuálny režim na stredoškolských internátoch?
Prosím vie mi niekto napísať aký je režim na internátoch v dnešnéj dobe? Sú tam deti stále pod dohľadom a strážené? Alebo v poobedných hodinách môžu sami opustiť internát na nejakú dobu? Ďakujem.
Ďakujem za každý názor a rady. Kuratela to rieši keďže dieťa robí problémy aj v škole a aj my povedali že prvý pobyt by bol na 3 mesiace.
Tak ak to rieši kuratela, tak je naozaj krok od zariadenia. A ak sa nerozhýbeš ty a neuniestniš ho na dohodu, tak to urobí súd.
Autorka držím ti prsty nech to dobre dopadne a synovi pomôžete. Je super, že vnímaš jeho problémy a chceš ich riešiť. Veľa rodičov dnes kryje problémy svojich detí.
Nie každé dieťa je ako to vaše . Ako píšu ostatné žienky to je na zváženie psychológa. 😉 Spávať môžete v kľude kebyže si viete dcéru zamestnať. Ja som tiež bola prúseristka. Lenže mama ma začala brať na nákupy, kávičku, výlety. A ukľudnila som sa sama lebo moja energia sa uvoľnila na zážitkoch ktoré som zažila . Už to není iba o Tom hovoriť ale je to decko zlé, že nič nerobí dobre . A neviem čo ešte sa hovorí o takýchto deťoch./puberťákoch. Hold niekedy treba byť aj viac rodič kamarátka než rodič čo chce svoje dieťa šupnúť kde sa dá.

Nooooo takto, moja vlastná skúsenosť - a to som nebola problémové dieťa, a aj tak som na intraku povystrajala také blbosti, že svoje deti na intrak zrejme ani nepustím. 😅 do 16:30 sme sa mohli túlať kľudne, potom po večeri o 18;30 sme ešte dostali vychádzku polhodinovú. Neraz sme prebdeli celú noc, ráno zaspali, a to že nás o 6.00 vychovávateľka budila a hnala do školy, ani to nepomohlo keď sme v prvej uličke odbočili a do školy nešli. My sme sa tam stretli taká partia že dovi … ale hej zmaturovala som aj ostatné moje baby.