icon

Brigáda pre 15-ročných. Kde nájsť vhodné príležitosti?

nikuska155
4. mar 2025

Dobry deň hľadám brigadu mám 15 rokov som otvorená všetkým možnostiam aj keď viem že ich je menej ohľadom na moj vek no budem rada za každú odozvu.

kvetinka_2
4. mar 2025

@nikuska155 Ahoj, myslím, že budeš mať dobré napríklad roznášanie letákov, alebo môžeš skusiť dokladanie tovaru, s tým, že nepôjdeš na pokladňu. V mekáči neviem, či berú od 15, alebo až od 18, ale tam ti vedia veľmi dobre vyhovieť so zmenami, keďže chodíš ešte do školy. Skús popozerať profesiu, určite tam niečo nájdeš aj keď maš len 15. Držím palce, je to asi prvá brigáda, však? Veľa šťastia.🍀✊🙈

nikuska155
autor
4. mar 2025

@kvetinka_2 dobry deň ďakujem krasne za odpoved. Keď som bola menšia som roznasala letáky no bolo to hrozne už nikdy viac ale skúsim niečo popozerať ďakujem krasne !

nelca84
4. mar 2025

@nikuska155 nemas ukoncenu povinnu skolsku dochadzku, takze nemozes legalne brigadovat

zuzinabila
5. mar 2025

@nelca84 presne tak.

roxanka1
5. mar 2025

Pozri profesiu, keď si prváčka na strednej zoberú ťa určite niekam, ak nie treba asi počkať do leta, vtedy už môžeš od 1.8. myslím legálne byť zapísaná? Nevzdávaj to a nenechaj sa odradiť zenami čo majú 30 rokov po brigádnickej činnosti:D

s1s4
7. mar 2025

mam pocit ze vysiel zakon ze uz sa moze v 15tich brigadovat