icon

Chýbajú mi 3 poznámky z ekonomiky k maturitnej skúške

29. dec 2020

Ahojte..prosím máte niekto z tohoto poznámky čo ste maturovali z ekn? 27 tem už vypracovaných mám lenže mi chýba učebnica ktorú máme v škole... ak niekto má veľmi by mi to pomohlo.

Chýbajú mi 3 poznámky z ekonomiky k maturitnej skúške
hettinka
29. dec 2020

Napis spoluziakom

autor
29. dec 2020

@hettinka Rada by som lenže ty nato kašlu a spoliehajú sa že matury nebudú

hettinka
29. dec 2020

Tak učiteľovi.

alana1
29. dec 2020

ale ved uz sa ide do skoly v januari, ci? a inac teraz si vsetko mozes vygooglit.

autor
29. dec 2020

@hettinka Keby si to mozem vypytat aj od ucitela..nepisem na modry konik. Vysvetlite 66 rocnemu ucitelovi nech vam prefoti poznamky a posle na mail.

autor
29. dec 2020

@alana1 Nespoliehala by som sa na to..zrejme pojdu iba zakladne školy.

hettinka
29. dec 2020

Vek nie je ospravedlnenie. Musi to s vami prebrať a pripraviť vás. Ak nie, rieš s vedením školy.

alana1
29. dec 2020

@hettinka srandujes...ucitel vysvetli, doporuci literaturu a to je tak vsetko...on sa za tie deti ucit nebude....co tak viest deti troska k samostatnosti? na internete najde kopec definicii...

autor
29. dec 2020

@hettinka,nesrihame to s nim..online hodiny s nim su o ničom...a odmietam cakať.Vedenie skoly s tym nic moc nespravi verte ..

autor
29. dec 2020

Prosim pište iba iba tí ktorí ich mate a ste ochotni pomôcť, ďakujem

hettinka
29. dec 2020

@alana1 no však, toto stačí. Aby vedela konkrétne otázky a kde má hľadať, pripadne z výkladu i urobi poznámky a doštuduje v učebnici alebo na internete.

kikulienka94
29. dec 2020

skús trochu pogoogliť, prípadne sa spýtaj starších študentov 🙂

zuzka251
29. dec 2020

ucebnica na ulozto nie je?

paulinka17
29. dec 2020

Ahoj, ja som mala základy eko na vyske, ak chceš môžem ti pofotiť to čo mame v knihe. Myslím že je tam všetko čo tam máš napísane

paulinka17
29. dec 2020

Kľudne mi napis správu

luciannka83
29. dec 2020

Ved hod do googlu a urcite ti kvantum vybehne.

meryenes
29. dec 2020

Mám ešte svoje. Sú z roku 2003. Ak by ti stačili, tak napíš email. Ale nie sú úplne podľa tvojho zadania. Musela by si ich aktualizovať.