Čo dostanú vaše 12 ročné dievčatá na Vianoce?
Máte originálne nápady, prosím?
@lenkaalenka neodpoviem ti, len som si spomenula na plackovej storku spred pár dní,kde jej niekto poslal zoznam na vianoce od 12r dcéry ktorý obsahoval iPhone, iPads ci co, Mac book a proste ešte nejaké kktiny od Apple, plackovej kolagén,kozmetika Kylie jenner to ani netuším kto je 😂 a ešte nejaké predražené chujoviny, má to strašne pobavilo😆😆
neviem..... na zozname pre jeziska ma 4 veci .....
obliecky, obal na telefon, ponozky a akrylove farby (tekze chodi na vytvarku)
takze dost bieda...... nic originalne
minuly ci predminuly rok dostala toto:
https://www.bookdepository.com/Paint-by-Sticker...
nalepovanie podla cisiel, krasne obrazy z toho porobila a je to fakt aj pre vacsich, lebo nalepky su naozaj malicke, niektore 0,5*0,5cm
a potom este dostala bluetooth reprak od xiaomi
12 ročnej sme kúpili tenisky aj batoztek Vans, mikinu ,.... Ponožky musia byť - nejaké zábavné fusakle alebo dedoles dosť to nosia decka v takomto veku
Isto niečo na kreslenie nejaké farebné perá, fixy to ju baví stále, ...
Knihy nečíta (😢) ale komixy áno, tak aspoň to
Neviem... Snáď sa tu inšpirujem, tie batikove farby sú celkom dobrý napad
A ešte taka predvianočna investicia, nechcem aby kupovala darčeky ostatným členom rodiny kým nezaraba, takže darceky vyrábame. Minulý rok robila mydla a aj krabičky na ne. Tento rok ideme do krémov... Takže veci na to jej kupim.. Bambucke maslo, esencie, včely vosk, nechtík.... + nejaké pekné obaly + nálepky... Toto ju baví tuším viac než dostávať darceky
@lucik194 Prosím, kde sa dajú zohnať ingrediencie na výrobu mydielok? Dík.
@lenkaalenka objednavala som cez net, pozriem v maili aka to bola stranka......
my sme im objednavala kilovu kocku resp 2x kilovu kocku
jedno bola priesvitna hmota a druha biela..... ale osobne sa mi z priesvitnej zdaju krajsie, babam som objednavala hned aj olejceky a farby do tych mydiel.....
su viacere stranky mydlovahmota, sperkovo, mydlovy svet.....
ja som objednavala z mydlovysvet.sk
@lucik194 Ďakujem.
@lenkaalenka mojej idem kúpiť karimatky na cvičenie lebo cvičení.kozmetoku na problematickú pleť, puzzle ktoré budeme skladať cez Vianoce ako rodina.prrdtym slúchadlá , bluetooth reprák,náušnice strieborné tie nebývajú drahé,miluje laky na nechty,kadejaké masky na tvár a ešte ideme elektrickú zubnú kefku
@lenkaalenka ja objednávam cez mydlovysvet, tam nájdeš všeličo... Aj na výrobu krémov, sviecok, bomby do kúpeľa...
Aliexpress 🙂😶🥴 minulý rok sme objednávali v septembri, dcéra dosť frčí na anime takže nejaké tričko, čiapku, rukavice, Kena s vlasmi po pas... Proste kraviny za 5 korún, chodilo to postupne ale to tričko z ktorého mala najväčšiu radosť prišlo úplne tesne pred Vianocami....
Teraz už je neskoro na ali
@hiro ona to vie, ale dolezite bolo zazdielat sem referal link
Môj je trochu mladší ale máme problém odtiahnuť ho od mobilu a telky tak som mu objednala svietiace frisbee aj pre psíka a takú netradičnú hračku kendama čo som vôbec nevedela čo je ale zabaví to deti aj starších nadlho videla som už niekoľko mladých s tým v skejt parku...myslím že to bolo od urbanguru a prišlo mi to hned' na druhý deň.
https://www.handymade.sk
a https://mydlovysvet.sk/sk/?gclid=Cj0KCQiAkZKNBh...
moja ma odtialto vsetko 🙂

@lenkaalenka perla v perlorodke ktorá sa dá vložiť do prívesku na retiazku. Predávajú to ako set buď v bizuteriu, alebo aj strieborné ale to už je moc drahé. To som kúpila 17 ročnej dcére, ale myslím že taký šperk by sa páčil aj mladším. Ďalej som kúpila farby na batikovanie. Ju to ale baví. Tiež rada kreslí a číta od mala takže aj knihy dostala a farbičky na kreslenie. Ona je taký tvorivý typ. V Tom veku som ešte zvykla kupovať spoločenské hry a dnes sa už dajú kúpiť aj rôzne unikovky...