Čo robiť, ak sa chcem stať zubárkou?
Ahojte mám 13 rokov a chcem sa stať zubarkou. Na osemročné som nešla ale zaujíma ma či by som mohla urobiť aby sa moje šance zvýšili
A zatial si v beznom zivote detailne vsimaj chrupy beznej populacie napriklad v obchode prinpokladni a tak. Si predstvuj ze ti bezny clovek pride do kresla a ty sa mas 8 hodin denne hrabat v jeho dentalnej zanedbnej ruine a nakoniec ti este vynada ze neodchadza s holywoodskym usmevom.
Mas realisticke predstavy ako to budse zvladat?
Pripravenym stastie praje
Mam dcéru, ktorá je v 3. Ročníku, na medicíne, zubný lekár. A keď to vezmem z jej hľadiska. Dostať sa na gymnázium. A ona v 3. Ročníku gymnázia začala chodiť na prípravu chemia, biologia..bolo to platené. Skúšky urobila a.dostalq.sa tam. Držím ti palce, že si taká cieľavedomá.
Ako pise gemerka17. Potrrbujes sa dostat na klasicke gymko stvorrocne. A zamerat sa na chemiu a biologiu. Zaplatit si kurz aspon rok pred prijimackami, aby si bola pripravena a zvladla sa tam dostat 👍
@martinmmartin vsetko ma svoje pre a proti. Mna takto odhovorili od veteriny. Mam sice inu a mozno lepsiu pracu ale aj tak obcas rozmyslam, co by bolo keby..
Taky lekar gastroenterolog sa musi sparat v ludoch z opacneho konca. Ale potrebujeme aj zubarov aj gastroenterologov. Tak mi povedz co je lepsie 😃
@andrejkanovocka ja mam pomaly 40 a tiež by som chcela byť ☺ ako píšu predomnou 4 ročne gymko- chémia, biológia + doučovanie.
@andrejkanovocka sen môjho muža o našej dcére, držím palce, zubári budú potrební určite!!!
Inak ešte napíšem, že tá škola je fakt že náročná. Dostať sa tam je iba začiatok. Keď ju vidím.non stop v knihách. Ale tak teraz urobila 4 ťažké skúšky tak trochu ožila. A obdivujem.,že už teraz vieš čo.chceš, lebo mám 12 ročného syna a ten nevie ani čo včera preberali na matike, nie to, že bude robiť medicínu.
@andrejkanovocka moj je 4tak a uz od mala chmhce byt zubar..vzdy ho to tam fascinuje rad tam chodi. Vsetko vzdy vyskusa
@alzbetka71 môžem sa spýtať, na akú prípravu biológie a chémie chodila? Niečo konkrétne? Aj moja dcéra by ráda zubarinu 😉, ďakujem.
@yvoneta ona priamo v škole na gympli, kde chodila jedna profesorka doučovala , ale konkrétne na prípravu do Olomouca. Oni už vedia kde na čo dávajú dôraz, tak mi to aspoň vysvetľovala. Ale teraz je toho vela všelijaké kurzy sú.

@andrejkanovocka ísť na 4 ročne gymnázium. Minimálne rok príprava (maturitný ročník), aby si zvládla prijmacky.