icon

Čo znamená, keď sa mi pozrel na pery?

peti_2005
17. okt 2023

Zdravim, píšem anonymne. Neviem prečo práve tu to píšem, ale potrebujem váš názor. Minulý rok cca v júli som spoznala chalana ktorý sa mi po čase nebudem klamať zapáčil, a neskôr začínal dávať najavo že zjavne aj ja jemu sa páčim (odvážne dotyky, časty očný kontakt...atď) a pred pár dňami som si všimla že na pár minút mi pozrel na pery. Čo to znamená? Pretože trochu som z toho zmätená a neviem čo by som mala robiť. Ďakujem za normálne názory 😊.

Strana
z2
nika11103
17. okt 2023

@peti_2005 si si istá že na pár “minút” ? Lebo pár minút sú aj 3,4,5 a teda ak by mi niekto toľko hľadel na pery , asi by som sa necítila už úplne komfortne ;)

nika11103
17. okt 2023

@rakywanda 😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀 muž a dcéra mi tu spia ale ja sa smejem na plnú hubu . Ďakujem 😀😀😀😀

marianarem
17. okt 2023

@valeria_h Tiez nechapem, vsetky sme presne taketo veci riesili a teda nepadlo by nam vtedy dobre, keby nas za to niekto vysmial.

andreatytler
18. okt 2023

@peti_2005 Akoze myslis ze ta chcel pobozkat ale nevedel najst odvahu a cakal na nejaky naznak od teba a ty si nic neurobila a tak nedoslo ani k tomu bozku. Uvazujes o tom ze si si znicila sancu na bozk?
Neznicila.
Tiez som takto vsetko rozoberala a ze co ak by som urobila tamto, alebo hento.
Fakt ale je ten, ze ked sa muzovi /chlapcovi pacis, tak ta pobozka aj bez toho aby si mu nejako na to nahravala, alebo davala nejake signaly. Ak je nesmely, tak sa opyta ci ta moze pobozkat.
Taketo cumenie a nic z toho, by som skor povedala ze ta natahuje a zahrava sa s tebou. Bud opatrna.

Strana
z2