icon

Dá sa škola ukončiť v 16. rokoch?

kikakikusja
7. sep 2022

Ahojte dá sa ukončiť SŠ dovŕšenim 16. rokov života? 16 budem mať až v februári. Tak myslím tym či by sa dalo ukončiť uz v februári. Ďakujem vopred za odpovede

Strana
z2
renka30
8. sep 2022

Počkaj, v pondelok si nastúpila na strednú a už teraz vieš, že ťa ten odbor nebaví...mám dcéru čerstvú stredoškoláčku a ešte sa ani učiť nezačali.....Ukončenú povinnú školskú dochádzku budeš mať až na konci tohto školského roka.. teraz môžeš akurát tak prestúpiť na inú školu, hoci aj v zahraničí...

verebruza
27. apr 2025

Ahojte mám otázku keď moja Cera bude mať v Auguste 21 bude mať 16 rokov a hodí na Slovensku do základnej školy a hcela som ju teraz odhlásiť s školí a prihlásiť do české do školy že môže hodiť do školy české rebulike keď na Slovensku nebude mať ukončenu školsku dohazku ďakujem vám sa každým rádu

modrykolibrik
27. apr 2025
@verebruza

Ahojte mám otázku keď moja Cera bude mať v Auguste 21 bude mať 16 rokov a hodí na Slovensku do základnej školy a hcela som ju teraz odhlásiť s školí a prihlásiť do české do školy že môže hodiť do školy české rebulike keď na Slovensku nebude mať ukončenu školsku dohazku ďakujem vám sa každým rádu

@verebruza nehnevaj sa ale mala by si do tej školy ísť miesto nej. Pravopis otras

verebruza
27. apr 2025
@modrykolibrik

@verebruza nehnevaj sa ale mala by si do tej školy ísť miesto nej. Pravopis otras

@modrykolibrik klávesnica mi blbne tak

maximiliana
27. apr 2025
@verebruza

@modrykolibrik klávesnica mi blbne tak

@verebruza 😂😂😂 rozhodne klavesnica bezne sabotuje pismeno CH... a jedna dcera sa vola Cera, druha je Hera a syn Palmarin?

Strana
z2