Dá sa škola ukončiť v 16. rokoch?
Ahojte dá sa ukončiť SŠ dovŕšenim 16. rokov života? 16 budem mať až v februári. Tak myslím tym či by sa dalo ukončiť uz v februári. Ďakujem vopred za odpovede
Ahojte mám otázku keď moja Cera bude mať v Auguste 21 bude mať 16 rokov a hodí na Slovensku do základnej školy a hcela som ju teraz odhlásiť s školí a prihlásiť do české do školy že môže hodiť do školy české rebulike keď na Slovensku nebude mať ukončenu školsku dohazku ďakujem vám sa každým rádu
Ahojte mám otázku keď moja Cera bude mať v Auguste 21 bude mať 16 rokov a hodí na Slovensku do základnej školy a hcela som ju teraz odhlásiť s školí a prihlásiť do české do školy že môže hodiť do školy české rebulike keď na Slovensku nebude mať ukončenu školsku dohazku ďakujem vám sa každým rádu
@verebruza nehnevaj sa ale mala by si do tej školy ísť miesto nej. Pravopis otras
@verebruza nehnevaj sa ale mala by si do tej školy ísť miesto nej. Pravopis otras
@modrykolibrik klávesnica mi blbne tak
@modrykolibrik klávesnica mi blbne tak
@verebruza 😂😂😂 rozhodne klavesnica bezne sabotuje pismeno CH... a jedna dcera sa vola Cera, druha je Hera a syn Palmarin?

Počkaj, v pondelok si nastúpila na strednú a už teraz vieš, že ťa ten odbor nebaví...mám dcéru čerstvú stredoškoláčku a ešte sa ani učiť nezačali.....Ukončenú povinnú školskú dochádzku budeš mať až na konci tohto školského roka.. teraz môžeš akurát tak prestúpiť na inú školu, hoci aj v zahraničí...