icon

Dali by ste poďakovanie spolužiakom?

26. jún 2025

Ahojte, zajtra končíme 9. ročník a chcela by som dat 1 alebo 2 spolužiačkam list take poďakovanie za vsetko. Ale z jednej strany neviem ci dať jedna sme sa niekedy pohádali a teraz sa tak rozprávame ale nejak sma si to nevyjasnili a ani neviem kedy by som im to dala keďže nechcem im davat pred všetkými. Ďakujem za rady ci by ste dali alebo nie.

ivik4
26. jún 2025

Nie

bloger
26. jún 2025

Nie asi by to bolo čudné.

januska12323
26. jún 2025

Keď ste kamarátky tak im to normálne povedz.

prasiatko30
26. jún 2025

Vsak si chodte radsej sadnut na kavu alebo stretko v nejakej restike, na obed a tam sa mozte v klude porozpravat

slniecko39
26. jún 2025

Ahoj, ja by som dala. Nie všetky veci som na ZŠ vedela vyjadriť improvizáciou a rozhovorom ale vedela som vyrábať pekné kartičky, takže už ako to Tebe vyhovuje. Ak sa cítiš lepšie pri rozhovore, stačí im aj pekné slovko a keď chceš radšej kartičku, určite poteší aj to. Doteraz mám odložené nejaké veci od kamošiek zo ZŠ a to sme sa hádali stále... Aj keď už nie sme v dennodennom kontakte, som veľmi rada, že sme mohli istú časť cesty kráčať spolu a keď raz za čas upratujem šuflík, tak si na nich aspoň spomeniem. Je veľmi pekné, že na nich myslíš a chceš ich potešiť. Prajem krásne leto a veľa šťastia na strednej škole 💪😎

natalifatali
26. jún 2025

Nie

deti95060810
26. jún 2025

nie...

dixitka
26. jún 2025

Podľa mňa je to pekný nápad, kľudne im to daj.

eeffka
26. jún 2025

V kolektive 14/15 r sa akurat strapnis

vkatush
26. jún 2025

Síce ja som dostala, keď sme končili strednú, ale presne tak mi dala spolužiačka "list" na rozlúčku (so školou, nie so životom 😂).
Doteraz ho mám odložený, sem tam si to prečítam. a síce sme roky neboli v kontakte, teraz po takmer 10tich rokoch sme sa nejak znova dali do reči a akoby sme len pokračovali tam, kde sme prestali pred tými 10 rokmi.

Takže za mňa áno 😊

katuska147852
26. jún 2025

Áno, podla mňa je to veľmi milé. Ľudí vždy poteší, ak od niekoho dostanú niečo pekné, či už darček, alebo milé slovo. A ty si veľmi milá a sympatická baba, že ti niečo také napadlo. Kiež by bolo viac takých ako ty. 🙂

1sally12
28. jún 2025

Divné