icon

Darček na 18. narodeniny

4. feb 2023

Ženy, plánujete niečo deťom/ dieťaťu na 18 narodeniny?
My nemáme toho veľa ( myslím financie)
Takže žiadne byty,domy nezdedi.
Vy niečo plánujete, dajte nejaký tip.
Ďakujem

Strana
z2
marca12
5. feb 2023

Mas tu dost napadov,ziadny sa ti nepaci,tak ja neviem daj mu dezert a peniaze. Co ine takemu chlapcovi,ktori nema zaujmy,nic ho nebavi,nikam nechodi len za pc sedi a na mobile

linda144
5. feb 2023

Ťažko radiť, keď v podstate sa ti nič nepáči. Nejaký výlet - no neznáša cestovanie, nejaký zážitok (toto je pre mna top, niet nad zážitky) - podľa teba sú to blbosti, niečo materiálne na pamiatku, šperk- on by to nenosil, vodicak - bude robit o rok. Rozmýšľam ešte ozaj čo by ho mohlo potešiť, keď všetko toto nie. A nejaku vstupenku na koncert obľúbenej skupiny, speváka? Či tiež nie? Nový mobil?

autor
5. feb 2023

@linda144 ja viem, že ťažko radiť v takomto prípade 😂😂
Keby som vedela si sama pomôcť tak by bola diskusia zbytočná 😁
Ale ten mobil nie je zlý nápad 🤔👍
Dostal sice minulý rok ale kým bude mať 18 by sa mu možno aj nový zišiel. Ďakujem za nápad 👍👍👍

autor
5. feb 2023

@marca12 no nemá veľa času ani na ten PC
Ale mamičky z mk vedia všetko však 😂😂
Chodí do školy, po nej chodi 3dni do práce na cca 2h
Ma jazykový kurz 2x týždenne. A zvyšok času je buď s kamarátmi vonku alebo doma oddychuje.

iveta7677
5. feb 2023

@autorka môj syn keď mal osemnasť, tak sme mu dali dobrý parfem, peniaze a darčekový kôš. Chcela som aj hodinky, zlatu retiazku ale nechcel. A samozrejme mal oslavu s kamaratmi, tortu atď.

linda144
5. feb 2023

Každý je iný, ja nie v zlom som myslela, len som skonštatovala že čo všetko nie pre neho. Tak ten mobil ak by ho potešil a ak chodí na jazykový kurz tak možno niečo týmto smerom ešte by som porozmýšľali.

autor
5. feb 2023

@linda144 tak on je taky tipicky chlapec, žiadne náramky ci retiazky, to by fakt nenosil, to sú ženské veci. 😁😁🤣
Ale ten mobil sa mi fakt pozdáva. 👍

autor
5. feb 2023

@iveta7677 ak to nie je tajné koľko peňazí dostal?
To by sa mu do života asi najviac hodilo. 🤔 😄

iveta7677
5. feb 2023

@autor nie je to tajne, ale nepamätam sa vôbec. Ale treba dať toľko koľko človek môže. Niekto da 500 eur niekto 50 eur. Podľa možností.

autor
5. feb 2023

@iveta7677 tak 50tka poteší, no nič extra na začiatok 🤣
Ale tak jasné, každý podla možnosti.
Ďakujem za radu. ☺️😘

ninusa221
5. feb 2023

Od rodičov som dostala pandoru na pamiatku.

kaktusik007
7. feb 2023

tak na 18 sa patri dat nieco, co bude na pamiatku... V podstate je jedno ze zlato nenosi - nenosi ho teraz, do konca zivots bude vediet ze to dostal k 18tke.
ja som mojim ked sa narodili kupila striebornu mincu, na 18tky sa popozeram tiez po niecom takom 🤷🏼‍♀️

autor
7. feb 2023

@ninusa221
@kaktusik007
To chápem, pre dievčatá taka samozrejmosť, no viem ze neskor nič také nebude nosiť.
Ale nejaka minca tiež neznie zle . 🤔👍😁

ninusa221
7. feb 2023

No úprimne mne keby dáš daku mincu v 18 tak ju asi hodím do šuflika a som zduta 2 týždne 😅

autor
8. feb 2023

@ninusa221 🤣🤣🤣

rewix
11. mar 2023

otvorene dvere

3petka
11. mar 2023

Tak ja neviem či na narodeniny ale šetrím mu aby mal nejaký “základ”. Plus uvažujeme rôzne že čo by sme im aby im tu po nás niečo ostalo.

petradenis
11. mar 2023

Moja dcéra bude mať čoskoro osemnásť. Tak sme sa rozprávali o tom,že by som rada keby má niečo do mňa také,čo poteší,alebo čo by si ona nekúpila sama od seba (som rozvedená a dcéra býva u otca,syn u mňa). No a dostala nápad,že laminovačku jej môžem kúpiť. Chodí na pedagogickú strednú školu a chce ísť aj na výšku a keďže pre detičky v škôlke kde má prax,stále niečo vyrába,tak by to malo dlhšiu životnosť a celkovo to bude mať efekt ako darček (takže si už robím prieskum cena vs.kvalita). Lebo že retiazky,prstienky a neviem čo ešte,ona aj tak nenosí. Nuž a kvietky jej dáme samozrejme

autor
11. mar 2023

@rewix čože? 😅😅

autor
11. mar 2023

@3petka ako mu šetrite ak môžem vedieť?
Ja som sa teda rozhodla a začala som mu odkladať po 150e , zatiaľ 2m a budem dúfať ze mi to vydrží 🤣🤣

autor
11. mar 2023

@petradenis ak ju to potesi tak nie je o com 😊👍

3petka
12. mar 2023

No tak ja mám čas keďže sú ešte malinky. Každý mesiac im chodí na účet určitá čiastka. Plus čo dostanú na sviatky majú pokladničku a odkladajú si

autor
12. mar 2023

@3petka to je super, od malička im odkladať 👍👍👍

Strana
z2