Darček pre triedneho učiteľa
Dievčatá aký darček dať pre triedneho v maturitnom ročníku. On odchádza už teraz zo zdravotných dôvodov. Čiže budeme mať novú triednu, ktorej by sa potom tiež patrilo niečo dať. Kameňom úrazu je aj to že s rôznych dôvodov nás v triede zostalo iba trinásť. Aj keby sme sa skladali po 15€ , nebude to veľa.
nemusi to byt vela. naco davat drahe dary. skor ako cenu by som riesila to, aby ten darcek bol osobny, aby ho vedel ten clovek aj nevyuzit a nie len odlozil do zabudnutia. velmi vdacne su poukazky.
nemusi to byt vela. naco davat drahe dary. skor ako cenu by som riesila to, aby ten darcek bol osobny, aby ho vedel ten clovek aj nevyuzit a nie len odlozil do zabudnutia. velmi vdacne su poukazky.
@plushika poukážku nechceme, lebo poukážku ktorú by isto využil, sme zisťovali ale to by sme sa museli len na jeho darček zbierať po viac ako 25€. A teraz sa zbierame aj na stužkovú, ktorá bude o mesiac, ešte bude treba niečo kúpiť novej triednej, potom sa zbiera na výdavky okolo maturít a pod. Čiže je toho veľa.
@plushika poukážku nechceme, lebo poukážku ktorú by isto využil, sme zisťovali ale to by sme sa museli len na jeho darček zbierať po viac ako 25€. A teraz sa zbierame aj na stužkovú, ktorá bude o mesiac, ešte bude treba niečo kúpiť novej triednej, potom sa zbiera na výdavky okolo maturít a pod. Čiže je toho veľa.
@anonym_autor možno hodinky?
@anonym_autor pozri stránku manboxeo.sk, super darčeky za normálne ceny.
ja som za poukazku... ved to nemusi byt 500€
ja som za poukazku... ved to nemusi byt 500€
@krasneleto wtf? je nás iba 13, maličké mesto nie BA
@krasneleto wtf? je nás iba 13, maličké mesto nie BA
@anonym_autor a ked vas je 13 tak co to meni ? nerozumiem. ved v danom budgete mu dajte poukazku a je to .... hoc aj 50€ urcite lepsie ako nejaku ftakovinu , ktoru nevyuzije
@anonym_autor nejakú spoločnú fotku ziakov s venovaním ďakujeme veľmi čokoládu, drobnosť...alebo poukážku do kníhkupectva
@anonym_autor a ked vas je 13 tak co to meni ? nerozumiem. ved v danom budgete mu dajte poukazku a je to .... hoc aj 50€ urcite lepsie ako nejaku ftakovinu , ktoru nevyuzije
@krasneleto nechceme chujoviny za 50€ ale na poukažku na procedúry ktoré by ozaj ocenil aj by využil nemáme budget
@krasneleto nechceme chujoviny za 50€ ale na poukažku na procedúry ktoré by ozaj ocenil aj by využil nemáme budget
@anonym_autor ale ved si doplati ..
pozvat ho na spolocnu veceru, urobit si tam fotky a potom z toho fotoknihu, plus s nejakymi dalsimi fotkami z vyletov?
pozvat ho na spolocnu veceru, urobit si tam fotky a potom z toho fotoknihu, plus s nejakymi dalsimi fotkami z vyletov?
@zuzana76 keby mne žiaci dávali fotky alebo fotoknihy, hneď by som ich vyhodila. Nemám kde dávať svoje dokumenty a potrebné doklady, načo ešte fotky cudzích ľudí.
@zuzana76 keby mne žiaci dávali fotky alebo fotoknihy, hneď by som ich vyhodila. Nemám kde dávať svoje dokumenty a potrebné doklady, načo ešte fotky cudzích ľudí.
@anonym_54852d tak ja mam nejake fotky mojich ziakov, aj fotoknihu. Oni maju velmi obmedzeny rozpocet, poukazku davat nechcu
@anonym_54852d tak to ste veľmi príjemná a obľúbená učiteľka určite 😊. Učiteľstvo nie je len o prebratí látky, je to presah a náuka o spoločnosti, vzťahoch a fungovaní v dospelom živote. Učiteľ by mal ísť príkladom v správaní vo všetkých ohľadoch, nie len v tom, že je vyžehlený a pekne sedí. Preto mi osobne príde ako šialenstvo preukázať takýto disrešpekt ku ľuďom, ktorí pre vás chcú urobiť niečo pekné. Veď ako by ste sa cítili keby prinesiete niekomu darček a on ho zahodí? Plus možno by pomohlo keby o deťoch, ktoré učíte denno denne nehovoríte ako o cudzích ľuďoch 😉
@anonym_54852d tak to ste veľmi príjemná a obľúbená učiteľka určite 😊. Učiteľstvo nie je len o prebratí látky, je to presah a náuka o spoločnosti, vzťahoch a fungovaní v dospelom živote. Učiteľ by mal ísť príkladom v správaní vo všetkých ohľadoch, nie len v tom, že je vyžehlený a pekne sedí. Preto mi osobne príde ako šialenstvo preukázať takýto disrešpekt ku ľuďom, ktorí pre vás chcú urobiť niečo pekné. Veď ako by ste sa cítili keby prinesiete niekomu darček a on ho zahodí? Plus možno by pomohlo keby o deťoch, ktoré učíte denno denne nehovoríte ako o cudzích ľuďoch 😉
@roxanka1 ona asi nebude ucitelka, len keby bola, tak som to pochopila ja.
Veď keď sa zbierate 13x15€ dajte to na polovicu a za tú sumu niečo nájdite. Z druhej polovice novej triednej napr kyticu a šperk. Máte na osobu darček za 97,50€
@anonym_autor v škole platí etický kódex, podľa ktorého by napr. vecné dary nemali presiahnuť hodnotu 50 Eur. Až k mu dáte poukážku a on si doplatí tie procedúry, určite to ocení. Tie hodinky....tých má dnes asi každý niekoľko, a aj tak používa hlavne mobil;).

Darček nemusí byť drahý niečo čo sa dá zjesť, žiadne pracho-lapače a možno k tomu aj niečo drobné osobné, napríklad fotokniha zo spoločných fotiek?
A dopísať tam tí čo budú chcieť vlastné myšlienky, čo im učiteľ dal do života, čo ich motivovalo, čo si na ňom cenia a podobne.