Darčeky pre deti
Pomôžte mi. Prosím, dajte mi ľubovoľné návrhy na hmotnosťou ľahké, cenovo nie drahé (max 5eur/osoba), objemovo nie veľké pozornosti pre:
Dievčatá cca 15, 18, 7r.
Chlapcov 13, 9, 5r.
Knizky nie. Ich záujmy nepoznám.
Ďakujem, veeeelmi mi pomôžete. Myslela som veselé ponožky, ale je to zvlastne
@eva8 pre dievcata napr. naramok?
@simsalabim to mi nenapadlo, ďakujem 🌹
Tá bomba do kúpeľa je fajn nápad, alebo napríklad pre baby lak na nehty, pre tie staršie nejaké malovatka. Pre chalanov neviem, tak som mala vždy problém :D.
Ale napríklad taká kvalitná čokoláda poteší snáď skoro každého.
Pre dievcata zrkadielka - byvaju s roznym motivom, aj folklornym. Pre chlapcov a mensie deti pera/zapisniky. Alebo uz spominane naramky, pripadnie tie vesele ponozky.
taketo nieco som myslela, mavaju aj v bille, terne alebo v trafikach.
@eva8 mám netere v podobnom veku, poteší ich sprchový gél alebo šampón, gulička pod pazuchy, napr. tej 7r. ceruzky, fixy, zápisník
@barbie1981 ďakujem, pôjdem pozrieť 🙂
Prosím, ešte pre chlapcov nejaké nápady?
Väčším dievčatám lesk na pery , menšej nálepky, vyskrabavacie obrazky, prípadne sponky, ozdoby do vlasov
Tomu najmenšiemu chlapcovi možno Igracika, väčším by som kúpila tie ponožky to je dobrý nápad ,tam až tak veľa možností nie je
@kristina2412 no, chlapcom asi tie ponožky, nálepky okolo futbalu (hráči) by tiež boli fajn 🙂
Veeeelmi vám ďakujem ❤️ , rozvinuli ste moju fantáziu, nasmerovali ste ma 🙂
@lavender94 až teraz čítam. Na čokoládu, som myslela v prvom rade, ale cestujem a roztopila by sa v príručnej batozine. Ďakujem 🌹
@oonnaganamakusai nepomýlila si si temu? Koho oslovujes?