Denné dochádzanie na vzdialenejšiu strednú školu
Ahojte. Chyta ma panika. Syn ide na strednu skolu, 45 km od nasho mesta, bude dochadzat. Da sa zvladnut denne dochadzanie a narocna skola? A kde sa vybavuju preukazky, aby mohol mat študentsky listok.
Ja som dochádzala zo Žiliny do Trenčína každý deň. Dalo sa to. Vo vlaku som si ráno pospala ešte a mala som povolenia na trochu skoršie odchody kvôli vlakom.
Ak mu ide priamy spoj,to nie je vobec strasne. Od nas decka dochadzaju cca 50km,cesta trva hodinu. rano ide bus 6.20 a v pohode to zvladaju. Prve dni bude unaveny,ale casom si zvykne.
Dochadzala som na strednu asi tych 45 km..s prestupom rano aj popoludni..vyskusala som aj intrak..zana jednoznscne cestovanie,, a uuuplnd v pohode ..
Ja aj viacero kamosov sme takto dali celu strednu. Dochadzali sme z maleho okresneho mesta do krajskeho. Cestovala som 50 km, s prestupom plus aj MHD a uplne v pohode sa to da zvladnut. Rano mi odchadzal bus 6:15 h. Ano, zaberie to cas, ale v autobuse/vlaku sa da pospat, ucit, pokecat...

To dá v pohode, len dosť času, keď bude prestupovať, na preukaz ste mohli myslieť skôr, teraz budú kolóny ľudí na SAD