icon

Denné dochádzanie na vzdialenejšiu strednú školu

1. sep 2022

Ahojte. Chyta ma panika. Syn ide na strednu skolu, 45 km od nasho mesta, bude dochadzat. Da sa zvladnut denne dochadzanie a narocna skola? A kde sa vybavuju preukazky, aby mohol mat študentsky listok.

Strana
z2
daniela2202
1. sep 2022

To dá v pohode, len dosť času, keď bude prestupovať, na preukaz ste mohli myslieť skôr, teraz budú kolóny ľudí na SAD

lauriinkaa
1. sep 2022

Ja som dochádzala zo Žiliny do Trenčína každý deň. Dalo sa to. Vo vlaku som si ráno pospala ešte a mala som povolenia na trochu skoršie odchody kvôli vlakom.

marca12
1. sep 2022

Ak mu ide priamy spoj,to nie je vobec strasne. Od nas decka dochadzaju cca 50km,cesta trva hodinu. rano ide bus 6.20 a v pohode to zvladaju. Prve dni bude unaveny,ale casom si zvykne.

babydesire
3. sep 2022

Dochadzala som na strednu asi tych 45 km..s prestupom rano aj popoludni..vyskusala som aj intrak..zana jednoznscne cestovanie,, a uuuplnd v pohode ..

sumienka242
23. jan 2025

Ja aj viacero kamosov sme takto dali celu strednu. Dochadzali sme z maleho okresneho mesta do krajskeho. Cestovala som 50 km, s prestupom plus aj MHD a uplne v pohode sa to da zvladnut. Rano mi odchadzal bus 6:15 h. Ano, zaberie to cas, ale v autobuse/vlaku sa da pospat, ucit, pokecat...

Strana
z2