icon

Dotieravá spolužiačka

l13dr
4. máj 2022

Ahojte, mám takú otázku: mám spolužiačku ktorá si myslí že ja som jej BFF (nie som) je strašne dotieravá a veľmi rada klame. Jej dotieravosť mi vo väčšine prípadu dosť vadí pretože nemôžem mať slobodu okrem toho musí počuť všetky moje rozhovory z učiteľkami, sestrou a inými luďmi. Prosím vás ako ju mám odbiť aby so mnou nechodila všade ako pes za pánom a nepočúvala všetky moje rozhovory? Ďakujem.

januska12323
4. máj 2022

Nechaj ma na pokoji si skúšala?

l13dr
autor
4. máj 2022

@januska12323 ešte nie ale skúsim. Len keby jej toto poviem pred učiteľkou ta učiteľka mi vynadá že ako sa správam ku spolužiakom.

stefi_k
4. máj 2022

@l13dr prosim mechaj nas prediskutovat veci v sukromi, ta nenapadlo

viestta
Odpoveď bola odstránená
martinkatinka
4. máj 2022

Kolko mas rokov a si ZS, ci SS? 🤷

barbora0308
4. máj 2022

@l13dr Nechapem preco niektori ludia chcu zbytocne udrziavat vztahy o ktore nemaju zaujem, len "aby sa na nich nepovedalo". 🤷 Jednoducho jej pekne povedz, ze o jej kamaratstvo nestojis.

januska12323
4. máj 2022

No slečna nevie, že nie je tvoja bff lebo jej to nepovieš. Nie je to ľahké ale musíš jej dat hranice, na obede s tebou budem sedieť ale v škole chcem byť radšej s XY. A tak.

l13dr
autor
4. máj 2022

@martinkatinka Zš 13rokov

whatever1
11. máj 2022

@l13dr Myslím že stačí ak začneš používať vety typu" neuraz sa ale chcem byť/ísť sama". Doteraz si nezakročila tak chúďa tiež nevie, že robí niečo zle a že ti jej správanie vadí.