icon

Dovolili by ste 14 ročnej dcére prespať u frajera?

31. dec 2020

dovolili by ste svojej 14 ročnej dcére prespať u frajera ?
ja ju veľmi dobre poznam a som presvedcena ona sa sama boji takého reálneho vzťahu a navyše ma ešte čas na take iné veci
Som presvedcena že by nerobili nič iné ako pozerali film držali sa za ruky ležali pri sebe a maximálne nejaká ta nevinná pusinka
nič viac
ano či nie ?

jana_eyre_2
31. dec 2020

Nie nedovolila a myslím že sa pýta dcéra nie mama 😉

s_a
31. dec 2020

@thoughtfulweirdo podľa mňa ale dnešné deti "dospievajú" rýchlejší ako my kedysi.. si pamätám ako spolužiak povedal asi v 7. Triede nadávku a všetci sme zhikli čo to povedal.. teraz ti vynada aj malé dieťa.. samozrejme veľa záleží aj od povahy ale ja by som sa úplne na to nespoliehala, že 14 ročná dcéra sa bude s frajerom len za ruky držať, za to že som ja taká kedysi bola 🙂

majk0986542257
31. dec 2020

Určite nie.. viem dnešnej dobe už 12 roční začínajú Mať frajerky frajerov 🤦🏼‍♀️15 roční uz majú za sebou niekoľko vzťahou.. 14 ročnej si dovolila frajera? Dievča ma ešte čas.. a kde máš istotu ze by nič nerobili? Neviem koľko ma on rokov predpokladám ze od 15-17.. Chalani dnešnej dobe myslia len na. Sex.. a myslíš ze by som o nič nepokusal chalan? ak by nebol sex tak určite prstovanie a tak..NEMAJ istotu ze nič nebudú robiť.. to neverím

petka_3
31. dec 2020

Nie.

xckaret
31. dec 2020

Baby......ved to pise ona....14 rocne decko..
.

nika82
31. dec 2020

baby necudujte sa, ked tu minule jedna dospela pisala ze sexovat ako 15r je predsa bezne

tulen333
31. dec 2020

Urcite nie 🙂na prespavacky ešte má čas

lubka261
Autor odpoveď zmazal
nice202
31. dec 2020

Si na hlavu??? 14 ročná?

andrea280160
31. dec 2020

Asi to piše dcéra, v každom prípade ešte v 19 mi naši prízvukovali, že by ma zabili keby zistia že mám frajera alebo som skúšala alkohol, a podobne 🙂 Keď som si na výške v 19 našla prvého frajera, pol roka som to tajila, potom som sa odhodlala ....Ak Ťa mrzí že kamośky prespávajú u frajerov a Ty nemôžeš, nemá Ťa čo, každý rodičia sú iní a som si istá že aj Ty máš nejaké tie výhody, ktoré by zase chceli Tvoje kamarátky 🙂

majamat
31. dec 2020

je jedno kto pise, ale NIE

hipuska
31. dec 2020

V prvom rade, by som nepovolila, aby u mňa prespala. A nedovolia by som ani ako matka dievčatá. Tiež by som sa nespolahla na to, že nebudú nič robiť. Aké je vyspelé dieťa? Rozprávali ste sa už o pohl.styku,ochrane? Proste, deti si nájdu príležitosť. Ja mám chlapcov a kamarátka (ktorá má dcéry) mi povedala: ty máš šťastie. Ty musíš dávať pozor iba na jeden pindur a ja na pindure celej ulice 😀

sonnenshein
31. dec 2020

Povazujem sa naozaj za extremne progresivnu matku, ale toto naozaj nie.

nnnuuunnn
31. dec 2020

Nie a ani v 15tich 😀

martul
31. dec 2020

To musí byť zlý žart, 14rocna?!

martul
31. dec 2020

Inak som presvedčená, že toto sa pýtaš ty dcéra, mama by sa to takýmto štýl nepýtala, tak sa moja malinká choď hrať a frajer nech sa ide domov tiež

ivaa_
31. dec 2020

Keby chce s ním mať pohlavný styk je jej jedno či je večer,noc alebo ráno 🙂

viikkki
31. dec 2020

Ja by som pustila ale rátaj s tým ako není ta tvoja dcéra ešte také dieťatko že domov už panna nepríde 😉minimálne nejaká spoločná masturbácia by tam bola...

viikkki
31. dec 2020

@ivaa_ to je pravda

viikkki
31. dec 2020

Takto ja by som ju pustila dnešná mládež je už vyspelá nieje to ako pred 20-30timi rokmi, myslím si ze "deti" toho vedia viac ako si myslíme... Už 13rocne rozoberajú komu fajčili s kým boli atď... Nie nie je to par výnimiek je to práve väčšina a iba tých pár výnimiek normálnych 😕... Hlavne co sa týka sexuálnej výchovy je to celé popredu a drvivá väčšina dievčat už nieje panna pred dovŕšením 15tky odkedy je sex legálny áno je to smutné ale je to tak... Ono áno nájdu sa aj také 13-14rocne dieťatka co sa hrajú s plysakmi o frajeroch nemajú ani šajnu ale tých je veľmi máličko... Väčšina ako som už písala vyššie sú baby co už majú za sebou a sú z nich "ženy"... Myslím si ak tu riešime pohlavný styk tak ak by ho s nim chcela rozdajú si to aj v obchodnom centre na veckách, keď nebudeš doma alebo kľudne aj potme niekde v parku na lavičke... Takže tak no ty poznáš svoju dcéru najlepšie vieš aká je... Ale hlavne sa s ňou porozoravaj o rizikách pohlavné styku co sa týka neželaného tehotenstva co to všetko obnaša, že ak by otehotnela a nemá 15 alebo ak by dostala nejakú pohlavnu chorobu a išla by ku gynekologicke začala by to riešiť sociálka pretože už není panna atď... Aspoň nech ich nestrieda aby neschytala niekde HIV... Myslím si ze ak ma frajera stáleho jedného a ľúbia sa je ok im dovoliť aj prespavacky stretávacky ale ak je to každé 3mesiace niekto iný tak nie... Ja sama som mala frajera od 12tich (nie nebola to decká láska) a som s nim doteraz sme manželia a čakáme dieťa...

goodidea
31. dec 2020

Bohužiaľ nie....chlap je lovec.....

peta2202
31. dec 2020

podla mna ma na to este malo rokov a nema sa vobec kam ponahlat. Mozno sa bude chvilu hnevat, ale myslim, ze ju to prejde a casom to pochopi.

erickatt
31. dec 2020

Nie

nnnuuunnn
31. dec 2020

"Ja ju veľmi dobre poznám". 😀 Hej, lebo o sebe píšeš. Mama Ťa nepustila, však?

thoughtfulweirdo
31. dec 2020

@s_a Tak ja som taká bola celkom nedávno, patrím k mladším ročníkom 🙂 nie je to 20 rokov dozadu. Vlastne ani 10 ešte nie 😂 a už vtedy boli samozrejme aj skúsenejší a experimentujúcejší rovesníci, ale ako hovorím, na to netreba prespávať 😛 mám sestru v puberte a veru sa mi nezdá, že by to bolo teraz iné ako za "mojich čias".

janka54321
31. dec 2020

To je naozaj skoro a to som teda není nejaká ,,zastarala" v názoroch ..tiež som s mojím mužom začala chodiť, keď som ešte nemala 15,...ako keď už tak, že tam chce začať prespávať a že vôbec s tým prišla, tak jej treba dať pomaly antikoncepciu predpísať, lebo spoliehať sa nato, že moje dieťa je rozumné a podobne je podľa mňa naivné ...a oficiálne som spala u muža, keď som mala už 18.rokov (v deň stužkovej) a to sa somnou moj otec dva týždne nerozprával ...dovtedy som chodila, akože po diskotékach a pritom sme boli u muža, svokra na víkend chodila vždy prec...a to je muž o dva roky starší odomna

tamvtme
31. dec 2020

Nie, nie a nie 😱

ibrunova
31. dec 2020

To by ma zo srandy zaujímalo, koľko rokov má frajer..

arcanne2
31. dec 2020

Mna prekvapuje ze.to vobec zvazujes. Urcite nie. Ja som nemohla u frajera prespat.do 25ky cca, prvykrat som spala u rodicov svojho manzela, v oddelenych spalnach az do svadby

noami12
31. dec 2020

"ona sa bojí takého reálneho vzťahu" a hádam nechceš v 14 aby už mala vážny vzťah so všetkým všudy? 🙈
Ja mat 14 ročnú dcéru, bez toho aby som zakladala diskusiu a pýtala si radu, tak by sa mi to nezdalo normálne a už vôbec nie na túto dobu...