Dovolili by ste 15-ročnej dcére byť modelkou na nechty?
Ahojte, mám 15 ročnú dcéru dnes videla na instagrame, že hľadajú ,,modelku" na nechty. V tom nechtovom salóne už bola raz na nechty a vyzerali dobre. Dovolili by ste jej ísť? Ja neviem som na vážkach či dovoliť alebo nie. Jednalo by sa o to, že v tom salóne by jej robili nechty buď zadarmo alebo za zvýhodnenú cenu podľa dohody a slúžilo by to akoby na tréning tých nechtárok.
Nie, moze jej to poskodit nechtove lozko
@vevebono ty ai 50+ ktora si myslí, že keď niekto ide na nechty ma automaticky umelé pazúre a keď si da niekto jemnúcko kyselinu do pier, tak je kačica.
@anonym_e4eb21 Ak si myslíš, že "jemnúčko" kvapka kyseliny spôsobí, že vyzerá ako Angelina, tak si úplne mimo, lebo fakt vyzerajú všetky ako kačice. A mňa desí predstava, ako si s tými umelými pazúrmi utierajú riť.
Ja sa čudujem koľko matiek by toto uplne v pohode dovolilo. 😳
@anonym_e4eb21 Ak si myslíš, že "jemnúčko" kvapka kyseliny spôsobí, že vyzerá ako Angelina, tak si úplne mimo, lebo fakt vyzerajú všetky ako kačice. A mňa desí predstava, ako si s tými umelými pazúrmi utierajú riť.
@anonym_46bb79 ty si utieras zadok nechtami? A nie, nemyslím si to, viem to. Čo sa týka tých pier.
Ale to je tak, keď si tetka z hornej dolnej mysli, ze umelé nechty su dlhé pazure a nema ani toľko vedomoari, ze umelé nechty dokážu byť aj krátke.
asi by som nedovolila... ten nechet sa zbrusuje/zdrsnuje pred nanasanim materialu... sama som kedysi chodila na taky kurz a moja modelka (kamoska) bola vopred upozornena, ze to budu moje 5te nechty...naozaj sme vsetky robili vela chyb a nejde o vysledok ten bude pekny, ved aj ta co vedie kurz ich opravi keby nahodou...alr naozaj moze prist k urazu, kedze to je este neodborna praca... cize 15tke by som nedovolila, dala by som jej peniaze nech ide normalnr na nechty k niekomu s praxou...
Dovolila.

Nie nedovolila, za 1. školský poriadok to zakazuje, a nie zo srandy, ale pretože je to naozaj nebezpečné, napr na telesnej výchove, pri loptových hrách atď, za 2. mala by som problém s umelými nechtami pre 15 rocne dievca, svoje nechty má určite zdravé, ešte nezničené, prečo si ich má týmto ničiť? A mimo iné robiť sa staršou?