icon

Dovolili by ste svojej 15-ročnej dcére ísť na kávu so spolužiačku?

7. mar 2025

Dovolili by ste svojej 15 ročnej dcére ísť na kávu so spolužiačku? (Kávu ešte ani raz nemala, keď trochu ochutnala z mojej tak hovorila že je dosť horká🤣). Hovorila že by si možno dala late alebo karamelove late ci niečo také

Strana
z3
saxana000
11. mar 2025

My sme chodili s kamaratkami na pripravu na prijimanie a vzdy po omsi do bagerarne na caj.stal presne 7 korun.citili sme sa strasne dospelacky

anjelikdianka
11. mar 2025

Veď 15 r už nie je malé dieťa.Káva jej určite neublíži☺️
Ja ako 16 r.som už na kávu chodila s priateľom(ktorý je už 20 r.moj manžel).☺️

raffaella
11. mar 2025

Ja pijem každé ráno kávu už od 12 rokov normálne s mamou. Moja staršia dcéra si už v 14 občas si mnou dala v kaviarni kávu, mladšia 10r si dala normálne pumpkin spice latte v Starbucks s nami.
Demonizujete tú kávu, akoby sa išli zhulit pričom ide o úplne neškodný nápoj s množstvom pozitívnych účinkov pokiaľ sa nepije v neprimeranom množstve alebo s cukrom navyše. A ešte 15r nie je už dieťa, v jej veku bola káva so spolužiačkami normálna vec a naši rodičia sa nad tým ani nezamýšľali.
Moja dcéra bude mať oslavu v kaviarni so spolužiačkami (15r), pozýva ich na kávu, zákusok a nealko. Sú to všetko normálne dievčatá, gymnazistky. Normálne mám dekel na Marse, že niekto tu ide prikazovať akú druh kávy a či vôbec kávu si môže 15r človek objednať 🤦

jana_eyre_2
11. mar 2025

@softiesofie a to, že niekto zajde občas na kávu s kamoskou sa vylučuje s tým, že by chodil aj do kina, na jogu či plaváreň? 🤔

softiesofie
11. mar 2025

@jana_eyre_2
" a to, že niekto zajde občas na kávu s kamoskou sa vylučuje s tým, že by chodil aj do kina, na jogu či plaváreň? 🤔"
A niekto to tu takto napisal? 🤔 Zena, trochu mysli...

jana_eyre_2
11. mar 2025

@softiesofie a čo keby si ty radšej po sebe čítala? 😉 Píšeš o Tom, že či také ako chodiť inam už neexistuje a vysedávajú na kave.. tak sa ťa teda pýtam či neexistuje že by šli dnes na kávu a zajtra na plaváreň..

zazka666
11. mar 2025

Ježiší! Nie, nedovolila. Zamkni ju a uvaž o stôl aspoň do päťdesiatky.

zazka666
11. mar 2025

@evulincula alebo pol deci😀

trisha_r
11. mar 2025

@jana_eyre_2 na margo kofeínu... Nepijem kávu a nechutí mi, dávam si iba latte, ale po káve môžem ísť kľudne spať , ale po čiernom a zelenom čaji som celú noc hore 😂 takže mám v práci zelený a čierny a po práci už len ovocný a bylinkový.

Strana
z3