Externé štúdium na strednej škole
Chcem sa opýtať či niekto študoval externe na súkromnej škole v Bytči. Ak áno, ako prebiehalo štúdium, aké ste mali pocity z predmetou, či sa dali zvládnuť externe, ako prebiehali preskúšania z predmetou a aké boli maturity. Ďakujem
@simonka123234 600 na rok
Ahojte, viem že príspevok je starší ale skúsim. Školné je stále rovnaké tých 600 eur? Dá sa štúdium zvládať popri dieťati? Je tu niekto kto študoval od začiatku teda 4 ročne štúdium, nie že len dokončiť školu? Ďakujem
@veronika1423 Ahooj idem sa spýtať dostala si neake info od žien čo absolvovali štúdium ? dakujem
@gordica77 ahoooj ides teda tiež od septembra do školy ?
@lenka23011992 Ja už som nastúpila min. rok
@lenka23011992 Ja už som nastúpila min. rok
@gordica77 a ako sa ti zdá vieme si napísať ?
@gordica77 a ako sa ti zdá vieme si napísať ?
@lenka23011992 Kľudne, ale ak je to možné až po 20.00h, skôr sa mi nedá
@lenka23011992 Kľudne, ale ak je to možné až po 20.00h, skôr sa mi nedá
@gordica77 super jasne dakujem
Ahojte , ide tento rok niekto do školy? Alebo začal minulý rok? Ako to zvládate aké sú témy ? Ja mám teraz v piatok zápis ale mám obavy že to nezvládnem na diaľku
Ahojte , ide tento rok niekto do školy? Alebo začal minulý rok? Ako to zvládate aké sú témy ? Ja mám teraz v piatok zápis ale mám obavy že to nezvládnem na diaľku
@gabriela1502 ahoooj ja som mala ísť ale mam zdravotne problémy takže nenastúpila som
@gabriela1502 Ja som prerušila, ale pokračujem s vami v polovici januára. Ako vám to ide?
Je tu niekto, kto nastúpil od septembra do školy externé?

@simonka123234 600€/rok