Holenie nôh dievčat v puberte
Od koľkých rokoch si vaše dcéry holili nohy?
Moja je septembrova a začala sa holiť v lete keď mala tesne pred 12 narodeninami. Som si všimla ze chodí v dlhých nohaviciach a keď som začala zisťovať v čom je problém tak z nej vyliezlo ze "sa hanbí za chlpy na nohách". Tak sme boli kúpiť ziletku aj penu na holenie 😉
Ja to beriem tak ze akonáhle o niečo sama prejaví záujem tak je "pripravená". Kazda mladá slečna je ina, niekto je dieťaťom dlho u niekoho príde dospievanie skôr. Fakt kým sa jedna ešte hra s barbinami druhá v tom veku už rieši chalanov.
@lujza123 skôr by som povedala že mne to vadí lebo ma ich tmavšie 🙂ale nútiť za každú cenu ju nechcem..ona je ešte taka detskejšia,ale co sa tyka oblečenia,tak už sa chce modernejsie obliekať..
Moja má sedem a teda riadne chlpy na nohách ale bledé ......tento rok som ju ukecala že.ona je ešte mala tak to nevadí ale podľa mňa na rok jej to už bude vadiť
U nás v rodine sa toho času razila (a stále to tak asi trvá bohužiaľ) chorá teória, ze keď sa začnem holiť, začnem sa čoskoro aj maľovať, obliekať vyzývavo, ponúkať sa chlapcom, správať sa ako štetka až napokon budem ľahká, nedokončí školu a otehotniem, a nepôjdem na vš ale budem mat na krku kŕdeľ deti.. Verte či nie, to bolo len pred 20timi rokmi cca, a vyrastala som v tom. Podľa vás to bol normálny prístup?
@zoja1234 hrozne... a chalanom tiez vraveli podobnu bachorku ked si chceli holit tvar?
@chillibubble nie, pri chlapcoch bolo holenie tváre viac než ok 😁
Moja ked mala 10 sa zacala. Ma jemne blede chlpky ale noli priserne dlhe vyzerala ako blondata opicka. Teraz ich holi tak raz za 2-3 mesiace jak uz su dlhe a vadia jej
@zoja1234 typicke...
Ja som si nohy zacala holit, hned ako mi zacali chlpatiet, nemyslim ze tu je rozhodujuci vek 🤷🏼♀️
Tak nútiť ju nemôžeš to je jasne. Ale môžte sa už o tom rozprávať, v štýle ci sa už spolužiačky holia, uisti je ze ak by to chcela vyskúšať nech sa nebojí ozvať ze jej ukážeš co a ako...
@rebrambora super ❤️

Hned ked jej to zacalo vadit, tym ze je brunetka, tak to bolo viac vidno. Od 10rokov. A ma o problem menej..