icon

Holiaci strojček pre 13-ročného:

15. dec 2025

Ahojte prosím o radu, aký strojček čo naozaj oholí úplne do hladka chĺpky fyziky a podobne, skúsenosti prosím 😃

wade
15. dec 2025

Nemyslim, ze 13 rocny potrebuje elektricky, takze normlany nejaky z DM. Hlavne aby si pravidelne menil ziletku - a naucit ho techniku.

brontofuz
15. dec 2025
@wade

Nemyslim, ze 13 rocny potrebuje elektricky, takze normlany nejaky z DM. Hlavne aby si pravidelne menil ziletku - a naucit ho techniku.

@wade co si ty myslis nikoho nezaujima

mikella912
15. dec 2025

@anonym_autor ja som synovi 13 r kupila oneblade philips

pralinka25
15. dec 2025

Tiež sme kúpili one blade a je spokojný. Klasické žiletky vyskúšal raz a masaker. Tento strojček mu vyhovuje

anonym_81f970
15. dec 2025
@mikella912

@mikella912 ja som kvoli velkym chvalam kupila tiez tento muzovi, strasne nadaval, extremne nespokojny s nim bol, tak ho dal synovi a ten uz nadava tiez 🙂 cize idem kupit obycajnu ziletku kvalitnejsiu
nieco s tym strojcekom bude, co nie je v poriadku

uz si veru davam pozor na odporucanie 🙂

anonym_a72d87
15. dec 2025
@mikella912

@mikella912 aj môj muž prešiel na one blade
@anonym_autor v tete drogérii je v akcii za 25 eur

simoli
15. dec 2025

syn ma one blade 6 rokov bez problémov a je spokojný...a teda on je kritický ku všetkému 😂🙈

pralinka25
15. dec 2025
@anonym_81f970

@mikella912 ja som kvoli velkym chvalam kupila tiez tento muzovi, strasne nadaval, extremne nespokojny s nim bol, tak ho dal synovi a ten uz nadava tiez 🙂 cize idem kupit obycajnu ziletku kvalitnejsiu
nieco s tym strojcekom bude, co nie je v poriadku

uz si veru davam pozor na odporucanie 🙂

@anonym_81f970 možno majú tvrdšie chlpy alebo vadný kus.

20erika07
15. dec 2025

Aj moj syn aj manžel maju one blade a su spokojní

sevrin
15. dec 2025

Pravý chlap sa holí nožom.

sagitta33
15. dec 2025

Ako že v 13 sa už holí?😲

autor
15. dec 2025
@sagitta33

Ako že v 13 sa už holí?😲

@sagitta33 áno holí nie sme sto rokov za opicami, ja som si ako 12 ročná holila nohy, takže pazuchy a iné veci už chlpateju v tomto veku

pictbridge
15. dec 2025

Philips one blade. Parádička chalani velmi chvália. Staci úplne základný na hladké holenie.

sagitta33
15. dec 2025
@anonym_autor

@sagitta33 áno holí nie sme sto rokov za opicami, ja som si ako 12 ročná holila nohy, takže pazuchy a iné veci už chlpateju v tomto veku

@anonym_autor Ja mám ešte chlapcov malý, tak ma prekvapilo, že už v 13 rastú chĺpky. To si aj chlapci holia tam dole?

alexanderkovacs
16. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor to ze holite sa so ziletkou neznamena ze bude vam rast viac chlpov. 🤣 Starnete, preto rasti viac tmave, hrubsie 🙃 Neverte mytom zo socializmu...

alexanderkovacs
16. dec 2025
@sagitta33

@anonym_autor Ja mám ešte chlapcov malý, tak ma prekvapilo, že už v 13 rastú chĺpky. To si aj chlapci holia tam dole?

@sagitta33 13 asi sa neholy dole. 15 ja som mal jemny fuzik, kamarat ked sa vecer oholil , rano uz skraba. Bradu mal ako 40rocny. Induvidualne.