icon

Je 9. ročník ťažký?

anonym69
24. okt 2021

Je ťažký 9 ročník na ZŠ ?

deti95060810
24. okt 2021

nie...

pribinak
24. okt 2021

Ako pre koho. Niekto to dá ľavou zadnou a niekto si teda užije svoje

kabinka11
24. okt 2021

@anonym69 viac menej opakovanie 8.

tncka
24. okt 2021

@anonym69 nuda

vanda323
24. okt 2021

@anonym69 Nič není v živote také ťažké aby sa to nedalo zvládnuť

benit
24. okt 2021

@kabinka11 toto som pocuvala doteraz. Syn je deviatak a teda neviem kde sa opakuje, ale oni maju vsade nove ucivo. Matika mocniny, literarur a sjl nove, dejepis 1.svetova, biologia litosfericke dosky, aj geografiu maju vymenenu, ze minuly rok mali deviatacku a teraz osmacku. Anj a nj ani nehovorim. Este aj obciansku skusaju. Tak skus mi povedat kde opakuju. Dakujem maka ako blazon, estd im pridali aj doucko z mat a sjl.

kkovacovak
24. okt 2021

@anonym69 určite nie. Ale úprimne deviaty ročník ZŠ je veľmi ľahká záležitosť. Nechci ani vedieť čo ťa čaká neskôr v živote 😄

kabinka11
25. okt 2021

@benit tak si si odpovedala, vymenili im učebnice, čiže sa učia 8 učivo. Nehovorím ze nemali nové učivo, samozrejme mali aj doucko, bolo ich treba pripraviť na prijímačky, ale oproti 8 triede prešla 9 ročník ľavou zadnou. A ďalšia vec každý sa učí inak. Dcéra prešla zs úplne bez problémov.

benit
25. okt 2021

@kabinka11 aj moj sa uci dobre, ale nie je to, ze nic nerobia a iba opakuju. Normalne maju vsade nove ucivo a na doucku opakuju. Ucit da treba aj v deviatom.

kabinka11
25. okt 2021

@benit nepísala som ze "iba" opakujú. Jasne ze sa musí učiť, to tu nemusíme rozoberať.

benit
25. okt 2021

@kabinka11 vymenenu maju len biologiu a geografiu. Mminuly rok opakovali len na biologii. Geografia bola slovdnsko. Ale odkazem kolegynkam, ze nech hladaju lepsie ucebnice, take opakovacie. Lebo tieto co maju su na prd, ked je v nich vsade nove ucivo.

kabinka11
25. okt 2021

@benit tak odkaz kolegyniam, to bude najlepšie. Učiť sa musí, tak čo tu riešime?

bert22
25. okt 2021

asi ako pre koho 🙂 hovori sa ze monitor je tazky, napises ho a vybavene, prides na strednu maturita je tazka, spravis ju a vybavene a potom pride vysoka 🙂 no je to velmi individualne 🙂

anita1978
Odpoveď bola odstránená
natyreggae
26. okt 2021

@benit presne ja tiež som to všade počúvala že sa iba opakuje... pred 2 rokmi som bola deviatačka a všade nové učivo... opakovalo sa akurát na prípravách na monitor po vyučovaní😀😀

jananvtna
1. nov 2021

Zatiaľ ho zvláda s úsmevom na tvári a k tomu ešte aj tréningy zápasy...

valova23
23. nov 2021

@anonym69 prvý pol rok záleží na známkach, slovenčina hlavne opakovanie, matematika tiež ale aj niečo nové, ostatné predmety stále preberať niečo nové… po pol roku sa na známky väčšinou všetci vykašlú a zameriavajú sa na prijímacie skúšky čiže slovenčina, matematika