Je 9. ročník ťažký?
Je ťažký 9 ročník na ZŠ ?
Ako pre koho. Niekto to dá ľavou zadnou a niekto si teda užije svoje
@kabinka11 toto som pocuvala doteraz. Syn je deviatak a teda neviem kde sa opakuje, ale oni maju vsade nove ucivo. Matika mocniny, literarur a sjl nove, dejepis 1.svetova, biologia litosfericke dosky, aj geografiu maju vymenenu, ze minuly rok mali deviatacku a teraz osmacku. Anj a nj ani nehovorim. Este aj obciansku skusaju. Tak skus mi povedat kde opakuju. Dakujem maka ako blazon, estd im pridali aj doucko z mat a sjl.
@anonym69 určite nie. Ale úprimne deviaty ročník ZŠ je veľmi ľahká záležitosť. Nechci ani vedieť čo ťa čaká neskôr v živote 😄
@benit tak si si odpovedala, vymenili im učebnice, čiže sa učia 8 učivo. Nehovorím ze nemali nové učivo, samozrejme mali aj doucko, bolo ich treba pripraviť na prijímačky, ale oproti 8 triede prešla 9 ročník ľavou zadnou. A ďalšia vec každý sa učí inak. Dcéra prešla zs úplne bez problémov.
asi ako pre koho 🙂 hovori sa ze monitor je tazky, napises ho a vybavene, prides na strednu maturita je tazka, spravis ju a vybavene a potom pride vysoka 🙂 no je to velmi individualne 🙂
@benit presne ja tiež som to všade počúvala že sa iba opakuje... pred 2 rokmi som bola deviatačka a všade nové učivo... opakovalo sa akurát na prípravách na monitor po vyučovaní😀😀
Zatiaľ ho zvláda s úsmevom na tvári a k tomu ešte aj tréningy zápasy...

nie...