Je normálne mať v puberte plyšáky a lego?
Ahojte, pride vám divné keď 15 ročná ma doma plyšové hračky a lego? Plyšáky má ako spomienky väčšinou a lego ma na výstave ma to z advetneho kalendára. Chcela by som počuť aj iný názor ako je môj, podľa mňa nech to ma v izbe keď chce ja ju nebudem nútiť vyhadzovať to. Ale trápi ma postoj mojej sestry, nech má názor, že to má vyhodiť a keď nechce tak ja jej to mam vyhodiť. Hovorila som jej, že ja jej to nebudem vyhadzovať a keď to chce mať v izbe nech má a nech jej vždy pri každej návšteve nehovorí, že to má vyhodiť a už jej chce aj tiež veci zobrať. Vždy po jej odchode je dcéra smutná a pýta sa ma prečo chce od nej moja sestra nech to vyhodí, že ona to časom sama vyhodi ale teraz nechce teraz to chce mať. Ako by ste to brali keby vaše 15 dceri alebo aj synovia mali ,,detské hračky" v izbe? A čo povedať sestre? Ja som to sestre vysvetľovala ale ona to neberie ako ospravedlnenie.
Prečo chodí tvoja sestra do izby tvojej 15 ročnej dcére? Veď to je pubertiacka…tam je zákaz vstupu dospelým 😂 plyšaky a lego nie je nič hrozne. Baby ich majú bežne a lego skladajú predsa aj dospelý….nech sa da sestra do poriadku
Môj dospelý manžel má vystavené lego, ja mám tiež lego kyticu poskladanú, doma máme POP figúrky atď 😂 Sestra by dostala zákaz chodiť dcére do izby a tiež komentovať do čoho jej veľké nič... nemusíte jej nič vysvetľovať, úplne by som to ignorovala, nerozoberala s ňou, nie je to jej vec
Sestra je mentálne v poriadku? Čo robí v tej izbe vôbec? Posadila by som ju na gauč a keď bude mať blbé poznámky môže ísť domov.
A k názvu témy, je mi divné, že si vo vlastnom dome nevieš spraviť poriadok.
Nie je na tom nič divné, mám skoro 19r. má na poličkách výstavku lega a na skrini pár plyšákov, na gauči ako dekorácia sedí veľký plyšový medveď, ktorého má viac ako 18 rokov
Sestra nemá dôvod sa starať, čo má tvoja dcéra v izbe, je to čisto jej vec. v 15tich sa vie rozhodnúť čo tam chce mať a čo nie
Bolo by mi jedno, co si o tom mysli sestra. Sestra nech si vychovava svoje deti.
Moje dospele deti v cudzine maju do sebou svojich milovanych vyplznutych plysacikov… najmladsia - dospela, este doma - ma v posteli asi 5 - neviem, ako ss s nimi do nej zmesti 🙈 A na skrinkach vystaveny Playmobil. Tvoja sestra nech sa stara o seba.
prečo sa tvoja sestra vyjadruje k veciam tvojej dcéry? Čo ju do toho? Nevieš si upratať svoju vlastnú sestru? Určite ťa šikanovala,keď ste boli malé,a mám pocit,že to pokračuje aj teraz a pribrala k tomu aj šikanovanie tvojej dcéry.
Ak to nezavadzia ,nezabera miesto a vyzera to fajn, nech to ma. Keby o to ma zakopavat , vyhodim to ja sama. Ale ako pamiatka, co je na tom. Tvoja sestra nech sa stara o seba 😃. Nabuduce jej povedz : pytal sa Ta niekto ?
Mám čerstvých 47 rokov a v izbe na poličke rovnako starého plyšového medvedíka. Som čudná? 🤷 Nech sa Tvoja sestra stará sama do seba, prípadne do svojich deti, ak nejaké má. Tým nech vyhádže hračky hoci aj ako šesťročným, veď to už nastupujú do školy a na také sprostosti ako hranie nebudú mať čas. Len by mi začala niečo hovoriť o hračkách mojej dcéry, už by ku mne viac nevkročila. Čo by podľa nej mala mať Tvoja 15-ročná dcéra v izbe? Šuflík plný prezervatívov a nahého mladíka v posteli?
@anonym_autor nech sa sestra spamätá a nech sa nestará do vašej domácnosti.
Asi by som vyhodila sestru z tej izby.
Mojich plysakov a mojho lega sa nebude nikto dotykat. Mimochodom mam 35 a mam to v spolocnej domacnosti s muzom 😁.
Nie je na tom nič divne.
Mám 14-ročnú a plyšákov má....no strašne veľa. Má aj lego nemocnicu, v krabiciach aj iné, lego orchidea, formula ...
Ja som mala tiež plyšáky dlho, ktoré potom dcéra podedila.
Nikdy nezabudnem, keď ma mama donútila darovať sesternici moju najobľúbenejšiu bábiku-filipka (mäkké telo a gumené končatiny, hlava). A to som mohla mať okolo 12-13 🤷🏼♀️
Neboj, neskôr možno sama vytriedi.
Neviem čo by som povedala súrodencovi. Asi len toľko, nech sa do toho nestará, že si tým narúša vzťah s tvojou dcérou.
Mám trošku mladšiu dcéru a síce za ňom prídu členovia rodiny do izby, kde sa jej nechce prísť medzi nás na pokec, no nikdy nikto neriešil čo kde má. Nič si zo sestry nerob a povedz jej nech sa stará do seba. Prípadne do dvoch detí, ak nejaké má.
@anonym_autor dcéru by som naučila, že to, že jej teta má nejaký názor, neznamená, že je to pravda sveta. Sestra si jednoducho myslí, že figúrky treba vyhodiť, tak nech si to myslí. A dcére daj prečítať modrého koňa, aha kopec dospelých žien má bežne plyšákov/lego, lebo sa im to páči a neriešia, čo na to ich teta. Sestre povedz, že ak sa to dcére jedného dňa prestane páčiť, postará sa o svoje hračky, že sestra to nemusí za ňu riešiť, ďakujeme za ochotu. (Mám "len" 14-ročnú, má plyšáky aj lego, vôbec to neriešim a nebudem ani v 15tich, neriešia našťastie ani moje sestry).
ty sa v prvom rade zastan svojho dietata a svoju divnunsestru si uprac
dcere by som pomohla urobit tabulku na dvere do izby tete Mare vstup zakazany
je to uplne normalne aj plusak aj lego co tam ma mat vibrator ? (to je vtip)
ty, ani tvoja dcéra sa nemáte za čo ospravedlňovať. Sestre zakáž chodiť do izby dcéry a pri každej sprostej poznámke by som ju poslala domov. Sestra sa nemá čo starať do tvojej dcéry. A ten komentár, že jej to vyhodí?? Nech si vyhadzuje svoje veci a nie cudzie.
Mame po 50 a lego staviame pravidelne, ja botanicals a mm auta a motorky. To su lega pre dospelych. A prave sme si kupili plysaka kapibaru s korytnackou na chrbte🤣
@anonym_autor Čo je tvoju sestru do toho nehnevaj sa?! Čo sa stará? Keď budeš najbližšie u nej doma začni nahlas vyhlasovať ako jej vyhodíš kávovar, alebo hocico ma rada ona!
Nahlas by som sa svojho dieťaťa zastala, tvoja sestra nech sa stará o svoje deti
Ste ma utvrdili v mojom názore ďakujem. Moja sestra nemá deti. Ja som hovorila mojej sestre, že je to jedno a aj niektorý dospelý majú plyšáky aj lego a nikto sa do toho nestará. Ona je takej ťažkej povahy a rada sedí moja sestra v dcerinej izbe aj s mojou druhou sestrou (mam 2 setry) a ta najstaršia stále sa stará do toho a aj keď ma dcéra zavreté dvere do izby keď je napríklad oslava a už jej tam vojde brat tak už krstná zachviľu tam ide tiež
@anonym_autor vyhodila by som sestru po jednej blbej poznamke.
Lego nestoji 5 korun aby sa vyhadzovalo, poznam dospelych ludi, ktori si kupuju lego a nevidim na tom nic zle, niektore kusky maju aj vysoku hodnotu. Plysakom velmi nefandim, ale ak ich chce, nech ich ma.
Sestra je asi zatrpknuta stara dievka co nevie co je dobry sex, tak nech sa ide ventilovat inam ako na tvojej dcere.
A ty sa nauc byt trochu asertivna a uprac si sestru, nie je normalne, aby si sa musela radit po internetoch co mas robit a co je alebo nie je ok.
Ste ma utvrdili v mojom názore ďakujem. Moja sestra nemá deti. Ja som hovorila mojej sestre, že je to jedno a aj niektorý dospelý majú plyšáky aj lego a nikto sa do toho nestará. Ona je takej ťažkej povahy a rada sedí moja sestra v dcerinej izbe aj s mojou druhou sestrou (mam 2 setry) a ta najstaršia stále sa stará do toho a aj keď ma dcéra zavreté dvere do izby keď je napríklad oslava a už jej tam vojde brat tak už krstná zachviľu tam ide tiež
@anonym_autor Prepáč ale to je divne? Čo je v tej izbe take špeciálne? Tvoja dcéra je dospievajúca slečna, ma právo na svoje súkromie, nechápem prečo jej tam dospelí lezú
@anonym_autor sak jej normalne povedz ze do tej izby nepojde a aknvojde tak ju z nej vyhodit nekompromisne
@anonym_autor Ja som si tiež niektoré hračky nechala na pamiatku a to som dospela 😅. Je mi ľúto ich vyhodiť. Niektoré som rozdala
Podľa mňa by bola veľká škoda to vyhodiť do kontajnera keď sú to zachovalé veci. Podľa mňa je to plytvanie vyhadzovať veci, neuznávam to.
Ja by som to radšej niekomu darovala už keď tak...
Ja som mala par plysakov vystavených už ako dospela v skrini, ale take, čo mali pre mna sentimentálnu hodnotu (bolo to do 5 kusov). Niektoré som časom dala psovi na hranie, dvaja macikovia od Maminy mi zostali a hrajú sa s nimi moje deti. Je úplne v poriadku, že 15 rocna má plyšové hracky, skôr by som od teba cakala asertivitu a zastala sa dcery, že sa do nej nemá starat. Keď jej teta takto vymýva mozog, ešte si dcéra o sebe bude mysliet, že nie je v poriadku.
Nevieš povedať sestre nech sa do toho nestará?Môj syn má 18 r plysaka vedla hlavy jeho miesto tam je 14 rokov.Lego má postavené v sklenenej skrinke
Typicka stará dievka, ktorá sa stará do druhých.Ja mám ešte svoje bábiky a monchichi🤣

@anonym_autor ja mám 38 a mám výstavku lega a plyšaka na gauči … sestra ma nejaký problem