Je plavecký kurz na strednej škole povinný?
Je plavecky povinný na SŠ?
Nie je povinný, ale ak sa ho nezúčastní musí chodiť v tom čase do školy na vyučovanie s inou triedou
bezne nebyva, ale ja som chodila na gymnazium, kde bol bazen a mali sme 3 hodiny telesnej a z toho jednu plavanie tyzdenne
My sme mali plavecký ale nebol povinný a som rada, že som nebola
@anonym_autor povinne je ochrana života a zdravia ( v minulom rezime branne), to ked neabsolvuje, tak dostane nahradnu ulohu, napr aj spracovat nejaku problematiku z ochrany prirody, zdravia, dopravy,
@anonym_autor co viem robí sa lyžiarsky, ale ani to nie je povinné.Ale v Ba je gymnázium kde je bazén a žiaci majú plávanie.Aj bolo v prihláške, ze budú trvať na tom, aby ho žiaci využívali
@anonym_autor závisí na akej škole, napr. na pedagogickej je povinný
@anonym_autor ak to platí škola (štát) nie žiaci, tak to povinne je, ak si to musíte zaplatiť sami, tak nie je (tak to je aj s lyžiarskym)
@anonym_autor ak to platí škola (štát) nie žiaci, tak to povinne je, ak si to musíte zaplatiť sami, tak nie je (tak to je aj s lyžiarskym)
Povinne je to, čo je zadefinované v Školskom vzdelávacom programe a je súčaťou hodnotenia. Tedanppkiaˇ to tak je nastavené, áno, je povinný (myslím, že to môže byt súčasťou kurzu, športové gymko? …)
@anonym_autor nie je povinný, tak isto lyžiarsky.
Tak u nas to bolo o lyziarskom,boli v Poprade syn zjazdoval a pride dole,ani nevedel ako vsetko krvave,aj nove oteplovaky roztrhane a koleno tiez.Tak do Popradu na zasivanie,a my sme leteli za nim 4hod.autom.Tak mal chuda po lyziarskom to sa mu stalo na 3ti den.Ale zase dostal z poistky 450eur,tie sme mu nechali.Plavecky veru nemali,to skor byva na zs,nie na ss.
No tak na to by som sa pozrela, aby ma niekto lyžovať nútil, keď to z duše neznášam. Čo mi tak môžu? Prd.
My sme na gymnaziu mali v prvom rocniku cely polrok 1 hodinu plavania normalne na plavarni.V piatok po vyucovani to byvalo.A bolo to povinne.Jedine ak niekto nemohol zo zdravotnych dovodov.Musel mat papier od lekara.Ale musel tam aj tak ist si to odsediet.Takze zalezi ako je to vo vasej skole.
@anonym_autor my sme mali na gymnáziu bazén, a jedna hodina plávania týždenne bola povinná
Ak nevieš dobre plávať, je to v tvojom záujme absolvovať
@anonym_autor nie
Nie, nie je, dcera nebola, mala nahradne vyucovanie. Rovnako je to s lyziarskym. Nikto ma ako rodica nemoze nutit kupoval drahu lyziarsku vybavu.

Ani neviem že by plavecký vôbec na SŠ bol