icon

Je šanca, že zmaturujem?

patrikhhh
13. sep 2023

mám otázku na maturach z anj v druhej časti písomnej kde sme mali písať list a odpovedať na otázky odpovedal som čisto len na otázka bez toho aby som to dal do nejakého tvaru (sloh/list) je šanca ze prejdem cez túto skúšku alebo sa berie ako neúspešná?

kacena4
13. sep 2023

pockaj kuknem do kristalovej gule ako si to napisal...

mici88
13. sep 2023

@kacena4 hnus. Takto odpovedajte svojim deťom 🤦🏻‍♀️

melanta
13. sep 2023

@mici88 aká otázka, taká odpoveď. Odkiaľ my máme vedieť, ako budú hodnotiť konkrétnu prácu? Dotyčný má triednu učiteľku ako aj učiteľku angličtiny, k nim by mala smerovať jeho otázka.

vanilkovazmrzka
13. sep 2023

Ak ma skuska dve casti - test a esej, tak podla mna bez eseje neprejdes.

deedol
13. sep 2023

mali by ti strhnut nejake body za clenenie textu, kedze tam si nesplnil kriteria. treba este pamatat na to, ze ak mas za formu x bodov, za ostatne mozes mat max x+1. kedze pisese, ze formu si vobec nedodrzal, pokojne mozes mat za nu len 1-2 body - a za zvysok potom 2-3, cize ti to vyjde okolo 7-11 bodov z 20. viac tu https://www2.nucem.sk/dl/5411/Pokyny_a_kriteria...

patrikhhh
autor
13. sep 2023

@kacena4 ďakujem za super odpoved som rad ze sú tu aj taky ľudia ktorý vedia takto pohotovostné odpovedať 😘

patrikhhh
autor
13. sep 2023

@melanta @kacena4 tak prepáčte ze som sa chcel opýtať len ci sa niekto s niečím takým nestretol alebo nevie o tom niečo viac chcel by som vedieť ako by ste sa vy zachovali keby bol tu niekto taky ako vy a odpovedal vám na nejakú vašu odpoveď takto. Prišiel som si len po radu nič viac keď sa vám nepaci moja otázka tak neodpovedať neprosil som vás o vás hlupy názor a úplne zbytočný

januska12323
13. sep 2023

Pani učiteľky ti určite povedia na koľko si spravil.

zuzana212722
13. sep 2023

@patrikhhh písomnou časťou neprejde väčšina z anj ale musíš dať sloh ak ho dáš na 4ku tak ústna musí byť na 3 najhoršie inak neprejdeš .

kofa77
14. sep 2023

a zo slovenciny si spravil?

estellas
14. sep 2023

@patrikhhh záleží od učiteľky, u nás v škole mala spolužiačka zle napísaný sloh mala to síce ako list napísané ale veľa chýb gramatických a chýbali jej ešte nejaké veci a dali jej prejsť ale tesne.

micusa2222
14. sep 2023

@patrikhhh a zo SJ máš akú známku ?

patrikhhh
autor
14. sep 2023

@
@micusa2222 anko to som prešiel

deedol
14. sep 2023

@zuzana212722 u nas na skole, kde som ucila, presla pisomnou castou vzdy drviva vacsina, takze takto jednoznacne by som sa asi nevyjadrovala 🙂

mici88
14. sep 2023

@melanta to je v poriadku, ale možno potreboval skúsenosť ostatných ľudí. Pred maturitou dosť strašia študentov a nakoniec veľa vecí aj odpustia. Len ako kde a akému študentovi. Možno potreboval iba podporu

zuzana212722
15. sep 2023

@deedol neviem kedy to bolo keď si učila..ale ja som o tomto rozprávala pred týždňom s anj profesorom a ten mi povedal presne toto..ze tie testy sú veľmi ťažké z 30 urobia 3 .

deedol
15. sep 2023

@zuzana212722 6 rokov dozadu, ale mam cerstve info od byvalych kolegov a kolegyn. Ide o gymnazium v ba. Normalne vzdy vacsina prejde.

nutellkaaa
16. sep 2023

Zmaturujes. Treba min 33 percent z testu a 25 percent zo slohu a z ústnej 3. Ja som maturovala v júni tohto roku, z testu som mala ledva 31, sloh 72 percent (najviac z triedy 🙂 ) a ústna 2. Este chcem dodať, že na angluctinu som sa vôbec neucila. Veľa šťastia.