Je šanca, že zmaturujem?
mám otázku na maturach z anj v druhej časti písomnej kde sme mali písať list a odpovedať na otázky odpovedal som čisto len na otázka bez toho aby som to dal do nejakého tvaru (sloh/list) je šanca ze prejdem cez túto skúšku alebo sa berie ako neúspešná?
Ak ma skuska dve casti - test a esej, tak podla mna bez eseje neprejdes.
mali by ti strhnut nejake body za clenenie textu, kedze tam si nesplnil kriteria. treba este pamatat na to, ze ak mas za formu x bodov, za ostatne mozes mat max x+1. kedze pisese, ze formu si vobec nedodrzal, pokojne mozes mat za nu len 1-2 body - a za zvysok potom 2-3, cize ti to vyjde okolo 7-11 bodov z 20. viac tu https://www2.nucem.sk/dl/5411/Pokyny_a_kriteria...
@melanta @kacena4 tak prepáčte ze som sa chcel opýtať len ci sa niekto s niečím takým nestretol alebo nevie o tom niečo viac chcel by som vedieť ako by ste sa vy zachovali keby bol tu niekto taky ako vy a odpovedal vám na nejakú vašu odpoveď takto. Prišiel som si len po radu nič viac keď sa vám nepaci moja otázka tak neodpovedať neprosil som vás o vás hlupy názor a úplne zbytočný
Pani učiteľky ti určite povedia na koľko si spravil.
@patrikhhh písomnou časťou neprejde väčšina z anj ale musíš dať sloh ak ho dáš na 4ku tak ústna musí byť na 3 najhoršie inak neprejdeš .
a zo slovenciny si spravil?
@patrikhhh a zo SJ máš akú známku ?
@
@micusa2222 anko to som prešiel
@zuzana212722 u nas na skole, kde som ucila, presla pisomnou castou vzdy drviva vacsina, takze takto jednoznacne by som sa asi nevyjadrovala 🙂
@deedol neviem kedy to bolo keď si učila..ale ja som o tomto rozprávala pred týždňom s anj profesorom a ten mi povedal presne toto..ze tie testy sú veľmi ťažké z 30 urobia 3 .
@zuzana212722 6 rokov dozadu, ale mam cerstve info od byvalych kolegov a kolegyn. Ide o gymnazium v ba. Normalne vzdy vacsina prejde.
Zmaturujes. Treba min 33 percent z testu a 25 percent zo slohu a z ústnej 3. Ja som maturovala v júni tohto roku, z testu som mala ledva 31, sloh 72 percent (najviac z triedy 🙂 ) a ústna 2. Este chcem dodať, že na angluctinu som sa vôbec neucila. Veľa šťastia.

pockaj kuknem do kristalovej gule ako si to napisal...