icon

Je to naozaj prank alebo nie?

name_354
30. sep 2024

Toto som dnes nasla vo svojej skrinke v skole je to babske alebo chalanske pismo.
Myslite si ze je to len prank (sranda) ?

Je to naozaj prank alebo nie?
Strana
z2
name_354
autor
1. okt 2024

@mandzula asi nechapem

mandzula
1. okt 2024

@name_354 ze to proste nie je styl vyjadrovania sa mladych chalanov, skor prislucha panom vo vyssom veku. Takto sa vyjadril jeden nas politik, ked sa snazil zbalit jednu damu.

elis248
1. okt 2024

Toto mi pripomína moju základnú školu pred vyše 20timi rokmi. Tiež takýto lístoček, aká som krásna, že sa mu páčim, blablabla.... o pár dní neskôr lístoček, že ten predchádzajúci lístok nepatril mne, že si to pomýlil a tak a ešte tam bolo, že keď ma videl ako vyzerám tak mu prišlo " úprimne na vracanie". Bolo to jasne dievčenské písmo, iba zopár spolužiačok malo taký rukopis. Celú základnú školu som bola šikanovaná. Doteraz neviem prečo som bola terčom posmechu a čo im na mne vadilo.

name_354
autor
1. okt 2024

Ja dom na skole ta popularna

name_354
autor
1. okt 2024

*som

zara1357
2. okt 2024

@name_354 rozhodne je to dievčenské písmo A! Chlapci nikdy toľko slov nedajú na papier- takže rovno do koša

name_354
autor
2. okt 2024

@zara1357 by si sa cudovala ako som už spomínala tak asi pred dvoma rokmi som si skrinke našla tiež takto papierik a bolo tam omnoho viac textu ako je na tomto a asi po mesiaci som zistila že to bol môj spolužiak ktorý bol celý čas do mňa potom neskôr sa mi priznal že to napísal on a aj písmom sedelo

zuzanita1609
2. okt 2024

@name_354 a ja by som sa nečudovala (teda pri tvojej hlaške,že si ty tá obľúbená),že ten lístok si si poslala ty a boxom a bitkami (ktorý si spomínala v inej téme) riešiš svoj nejaký "komplex" 😁.

name_354
autor
2. okt 2024

@zuzanita1609 ako co si o mne myslis ze by som sem pisala keby si ho sama poslem?
Az taka blba niesom

mantilka
5. okt 2024

Nech vezme papier a dá mu ho do ruky prečítať a uvidí reakciu. Stačí sa ho opýtať...
Hádam vie, či má o nu záujem. Už aj moja v deviatich si všimla, keď sa páčila spolužiakovi.

mantilka
5. okt 2024

Posielam bodky...dosť divné.

Strana
z2