Je to naozaj prank alebo nie?
Toto som dnes nasla vo svojej skrinke v skole je to babske alebo chalanske pismo.
Myslite si ze je to len prank (sranda) ?

Toto mi pripomína moju základnú školu pred vyše 20timi rokmi. Tiež takýto lístoček, aká som krásna, že sa mu páčim, blablabla.... o pár dní neskôr lístoček, že ten predchádzajúci lístok nepatril mne, že si to pomýlil a tak a ešte tam bolo, že keď ma videl ako vyzerám tak mu prišlo " úprimne na vracanie". Bolo to jasne dievčenské písmo, iba zopár spolužiačok malo taký rukopis. Celú základnú školu som bola šikanovaná. Doteraz neviem prečo som bola terčom posmechu a čo im na mne vadilo.
Ja dom na skole ta popularna
*som
@zara1357 by si sa cudovala ako som už spomínala tak asi pred dvoma rokmi som si skrinke našla tiež takto papierik a bolo tam omnoho viac textu ako je na tomto a asi po mesiaci som zistila že to bol môj spolužiak ktorý bol celý čas do mňa potom neskôr sa mi priznal že to napísal on a aj písmom sedelo
@name_354 a ja by som sa nečudovala (teda pri tvojej hlaške,že si ty tá obľúbená),že ten lístok si si poslala ty a boxom a bitkami (ktorý si spomínala v inej téme) riešiš svoj nejaký "komplex" 😁.
@zuzanita1609 ako co si o mne myslis ze by som sem pisala keby si ho sama poslem?
Az taka blba niesom
Nech vezme papier a dá mu ho do ruky prečítať a uvidí reakciu. Stačí sa ho opýtať...
Hádam vie, či má o nu záujem. Už aj moja v deviatich si všimla, keď sa páčila spolužiakovi.
Posielam bodky...dosť divné.

@mandzula asi nechapem