Je tu niekto, kto doučoval počas strednej?
Dobrý deň, je tu niekto, kto doucoval počas strednej deti? Rozmýšľam nad matematikou, keďže si myslím, že by som to vedela, len neviem či niekto bude mať záujem k to, aby ho doucoval stredoškoláčka. Ak aj nie, keby vaše dieťa potrebovalo doučovanie nevedilo by vám aj od stredoskolacky (ak by to bolo napríklad z 5€/hodina)
Ak by to stredoškoláčka.vedela vhodné vysvetliť a má školu zameranú na matiku tak áno. Na akú strednú chodíš ?
No ja hľadám doučovanie z matiky neúspešne už 2 roky, bezuspesne, takže ja by som ťa brala.
Prepáč, mne by skôr vadilo, že neovládaš slovenčinu 😉
@mamina1419 chodím na gymnázium
@anka2015 no slovenčinu doučovať neplánujem 😂 ale písala som to dosť rýchlo a nekontrolovala som si preklepy, inak si nemyslím, že som na tom až také zle
Nebolo to myslené zle, ale hneď v nadpise máš "doucoval počasie", teda to ma trošku prekvapilo, ale zase aj zaujalo, takže účel asi splnilo 😉
Inak, či už hľadáte, alebo ponúkate doučovanie skúste cez: https://www.doucma.sk/
ja som pocas strednej doucovala brata kamosky na reparat z chemie, takze ja si myslim, ze je to v pohode
Neviem aká je konkurencia v doučovaní matematiky, ale podľa mňa niekto by mal určite záujem... Úplne ideálne na doučovanie rovesníkov, lebo to máš proste čerstvo v hlave a vieš presne čo sa berie a to je obrovská výhoda... Ja už napríklad veľmi nerada doučujem chémiu stredoškolskákov, lebo už neviem aké sú tam presne osnovy, čo sa ako preberá a neviem sa vždy myslením znížiť späť na tu úroveň pri riešení niektorých problémov... Takže by som bola povedala, že niekomu to môže vyhovovať ešte omnoho viac 😊
Sestra doucovala dievčatko takto angličtinu tuším v 2triede. Žila s babkou a tá nič nevedela tak jej to platila na doucko.

Dobrý nápad.