icon

Je vhodné dávať tínedžerom pod stromček kondómy?

17. dec 2025

Zaujimalo by ma, ako to vnimaju osatní rodicia. Mam synov 16 a 17 rokov. Rozmyslam nad sos balickom pod stromcek. Vyprostovak, nejake rehydr.roztoky a kondomy. O sexe sme sa uz bavili, ked boli o dost mladsi,m tiez o alkohole. Synovia su zodpovedni, brigaduju. Same sa to vo mne bije, ci ano ci nie. Nerobim si iluzie a viem, ze uz maju skusenost s alkoholom.

Prosim bez blbych narazok, osocovania. Len diskusia matiek o pubertalnom veku vasich deti....

Strana
z4
poleva
17. dec 2025

Boze matka ma vibrator len tak v šufliku, od hanby by som sa prepadla, ze syn si ide po lieky a najde tam toto...Otec co ma v šufliku? Ani sa nepytam radsej...Za mna uboha téma, ubohy napad, myslienka, vsetko...Ale beriem to tak ze par dni je na koniku klud tak treba trošku rozdúchat vášeň🫣

senta_sofia
17. dec 2025

@anonym_autor kondomy by som kupila domov a dala ich na take miesto, aby o nom vedeli a mohli si zobrat, ked budu potrebovat. Tym by som sa vyhla tomu, ze by sa citili trapne, ked by ich mali ist kupovat a riskovali sex bez ochrany. Pod stromcek sa to absolutne nehodi.

sophinella
17. dec 2025
@anonym_4f606c

Tak mu dáš tichý súhlas, ze sex a chlast je v jeho veku OK. Za mňa nie.

@anonym_4f606c a preco by nebol sex ok v tom veku??

anonym_4f606c
18. dec 2025
@sophinella

@anonym_4f606c a preco by nebol sex ok v tom veku??

@sophinella v 16-tich...? Otras.

tiezjedna
18. dec 2025
@anonym_cfefd6

@tiezjedna davanim kondomov pod stromcek vedies dieta k zodpovednosti. Zodpovedne dieta vychovas kondomami pod stromcekom. Pod stromcekom. Uz chapes? Alebo sa treba postavit?

@anonym_cfefd6 pokojne sa postav, na mojom názore to nič nezmení😉

poleva
18. dec 2025
@anonym_4cea48

Strašne trápna téma, hádam toto nie je skutočné 🤦‍♀️

@anonym_4cea48 to je urcite vymyslene..Vzdy parkrat v mesiaci su tu take temy, ze sa clovek chyta za hlavu 🫣

ghoul_
18. dec 2025

@anonym_autor jeb3 ?

anonym_d1c6aa
18. dec 2025

@anonym_autor som rada že som mala normálnych rodičov a že som mala natoľko súkromia že ja sama som si to dokázala kúpiť.

estellas
Včera o 13:28
@anonym_autor

@cyneric Ano, mame velmi blizky a otvoreny vztah. Chcela som to podat ako SOS krabicku, zabalenu, s listkom dnu. Na krabicke by bolo napisane, otvor sam. U nas sa bezne rozprava o tychto veciach. Taktiez mam v spalni, v supliku vibrator, vedla lieky. Ked si beru lieky, tak ho tam urcite videli. Taktiez, ked mam svoje dni, im poviem co sa deje. S kondomami si to este rozmyslim ale ostatne veci im isto dam. Niekde som citala, ze viacej chlapcov/chlapov lutovala..kiez by som tie kondomy pri sebe mal.

Pre ostatne: nie, nie je to povolenie - na sexuj, na pi alkohol. Je to myslenie dopredu. Minule, sa stal jeden incident, kedy rodicia synovko spoluziaka mu zobrali PC a prelustrovali mu celu diskusiu. Ten chalan mal vtedy 15 rokov, frajerku od 14. Pisali si tam o analnom sexe, obycajnom sexe...ktory bezne praktizovali. Mojim detom vzdy vravim, ak by sa daco dialo, volajte mi aj v noci, pridem pre vas. Na disko zacali chodit od 15 rokov, radsej ich tam odveziem a doveziem domov, nech viem, kde sami tulaju. Zijem proste v realite, nie v popierani. A navyse, prevencia nie je suhlas.

@anonym_autor V poriadku, daj mi to normálne cez bežný deň. Určite nie na Vianoce to sa nehodí.

anonym_70f825
Včera o 13:48

@anonym_autor Trápne. ( Aj keď si osočovanie neprosíš).

Strana
z4