icon

Jednodňová menštruácia u 13 ročnej

yanajhztggtt
30. júl 2020

Ahojte mam 13 a uz som mala 2 krát menstruaciu ale 3 krát som ju mala iba jeden deň a slabú viete mi poradiť co s tým? Ďakujem

h2
30. júl 2020

@yanajhztggtt Nič, len počkať, to sa upraví časom.

jaskolka
30. júl 2020

V tvojom veku je to normálne, počkaj, postupne sa ti cyklus upraví

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
lia_nka
30. júl 2020

@bambulienka25 veď sa dievča len opýtalo prečo ma jeden deň menštruáciu to sa asi vy nudite

h2
30. júl 2020

@bambulienka25 A Ty? Nemáš čo robiť, keď máš potrebu sa do nej starať? Dala normálnu otázku. Ale niekto zase nevie prežiť, že sa tu niečo pýta "13-tka". 🤦🏻‍♀️

ruzasipova
30. júl 2020

Cyklus sa upravuje kludne niekolko mesiacov. Netrap sa tym teraz.

masha185
30. júl 2020

@ruzasipova
@yanajhztggtt Aj niekoľko rokov....ja som mala od 14tich ale takú nepravidelnú že raz za tri mesiace alebo tak...úplne mi spravidelnila až som začala brať hromonálnu antikoncepciu

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
lia_nka
30. júl 2020

@bambulienka25 a čo keď je profil dnes robený tak si ho urobila aby sa niekde poradila

h2
30. júl 2020

@bambulienka25 Dnes robený profil je akože dôkazom čoho? Kedy si mala 13-ročná zakladať profil? Potrebovala sa niečo spýtať dnes. Bez založenia profilu sa to tu nedá. Tak si ho založila, aby sa mohla opýtať. Aj ja som si založila profil vtedy, keď som sa chcela niečo spýtať.

ruzasipova
30. júl 2020

@bambulienka25 Profil dnes urobeny by som v tomto pripade nebrala ako problem. A co si ma zalozit profil, pockat rok a potom sa o rok pytat - v 13tich som mala slabu menstruaciu, bolo to ok?🙈 Ked su tu anonymne temy s otazkami typu ze sa rozum zastavi, ok beriem, provokacia. Ale toto je normalna otazka a nepyta sa, ako sme to mali my, ale ci to ma a ak ano, ako to ma riesit ona.

zuzanka.zuzu
30. júl 2020

@yanajhztggtt tiež by som nič nerobila, zo začiatku bude nepravidelná, proste hormóny sa ešte len upravujú (ako si vieš prečítať aj na fóre, niekedy s tým majú problém aj 20-30 ročné, takže v 13 by som ozaj neriešila)

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
h2
30. júl 2020

@bambulienka25 Jediný, kto tu robí cirkus, si Ty. Chcela si byť za múdru, že si odhalila vymyslený príspevok, ale dopadla si presne opačne.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
h2
Odpoveď bola odstránená
abdn16
30. júl 2020

@yanajhztggtt najskor to bolo krvacanie pri ovulacii a nie menstruacia

jancazvalova
30. júl 2020

Tieto prve menstruacie su take casom sa to upravi a podla mna este budes spominat ako si ju mavala len jeden den a bude ti aj luto za tymi casmi 🙂)

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
lia_nka
30. júl 2020

@bambulienka25 môžem sa opýtať na váš vek pretože sa mi zdá že to 13 ročné dievča má viac rozumu ako vy vaše vyjadrovanie je na úrovni škôlkara keď mu zoberú hračku

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená