Kam na strednú?
Zdravím, poraďte kam na strednú? V prvom rade prepáčte za anonymitu…
V prvom rade učím sa na 1,2 jazyky mi idu najmenej okrem SJL…anj sa naučím všetky poučky no vetu nevyskladam za nič 🤦🏼♀️Ruj má celkom baví hovoriť no je tam tiež toho dosť…najviac má baví hrať športy, niekoľko súťaži mám za sebou hádzaná, florbal, basketbal, volejbal…a hudobná spievať viem taktiež niekoľko vystúpení (ľudovky), spievanie na všelijakých slávnostiach …hrám na husle už 7 rok, tam má taktiež bavia len ľudovky a čardáše ale pri tomto som si vedela predstaviť len raz za čas hrať dakde na svadbe ale myslím si že skôr má baví spev keď už…hudobný sluch mám…od mala mám sen byť kriminálnou policajtkou, vyšetrovateľkou, riešiť vraždy ….no len je jediný problém že chcem mať rodinu aj deti, mať pokojný život a nechcu má nikto tak ako keby “ pustiť” pretože je to strašne rizikové povolanie…baví má čítať kriminálky, pozerať, strielať zo zbrani…stredná škola policajná nieje..tak som rozmýšľala nad hasičskou ale v blízkosti mame len hasičského technika čo je dačo ten typ že po firmách chodiť a kontrolovať hadiece prístroje …ale da sa tam spraviť dačo nad a bola by som hasička ale taktiež by som povedala že ešte viac rizikové by to bolo…vojačka sa mi tiež ľúbi len to by som musela dochádzať dosť…páčia sa mi take rizikové povolania..ale je to ťažké keď si predstavujem taký “normálny život” rodina, deti …potom práca !
Rozmýšľala som aj nad zdravotnou tam je jediný problém to že keď má aj niečo boli čo i len zub, mám problém ísť ku doktorovi…radšej skapem ako ísť tam…bojím sa doktorov, všetkých, nedávno som mala problémy s ľadvinami tak som bola strašne dostrašená že by dávali cezomňa hadičky a neviem čo všetko ešte..našťastie všetko dopadlo fajn…taktiež som rozmýšľala nad stavebnou a odbor architektúra…no to nevem či by ma nejako bavilo lebo rysovanie moc nemusim…gymnázium nechcem, chcem byť za niečo vyučená a som podnikateľsky typ bavilo by ma to ale dačo typu cukrár, kuchár alebo priemyslovka nieje mňa…predsa dáke známky mám…ďakujem každému za radu ❤️A želám krásny deň!
@anonym_11 si to zle pochopila...jasné, že sú aj v teréne, ale ja by som sa ťahala do kancelárie🙂Ono nie je ľahké robiť 12 h smeny nočné, víkendy, sviatky a je to psychicky náročné a nevieš či Ta nejaký feťák nezabije.Kamaratka je na dispečingu na polícii má do mesiaca pár x 24 h smeny a je veľmi spokojná.

@mpg ďakujem