Kamarát mi nechce vrátiť požičané peniaze a dáva mi nevhodný návrh
Dobrý deň…mám 17 rokov a mám problém z tým že jeden chalan z ktorým som bola dlho kamoska si odomna požičal 25€ a už 3 mesiace sľuboval že to vráti..ale teraz po čase začal vyjednávať že vráti len ak mu dám sex a neviem čo robit.
Povedz mu že vtedy musí vrátiť aspoň 100€, nech ti dá vopred zálohu 50€. Sex zadarmo mať nebude a vykašli sa naň.
@anonym_ee033e no len to nemôžem tiež lebo mám priateľa
@viestta viem len že býva v janikovciach ale nvm kde presne
@emaalexii tak mu napis, ze tvoj otec si pride tych 25€ vyzdvihnut osobne.
A teraz vazne, ty s myslis, ze ten zmrd by ti by ich dal, keby si mu dala? Radej na tie peniaze zabudni. Mas poucenie do zivota, ze niektori ludia su len svine prezlecene za kamarata
@emaalexii to nechaj na priatela, ten si ho uz najde.
@moonlight1210 a keď ani to nezaberie? Čo mám potom robit
@emaalexii choď na políciu
Dost nepodareny troll 🫣
@emaalexii poučiť sa zo situácie a peniaze viac nepožičiavať. Nabudúce keď bude niekto pýtať požičať, vysvetli mu že na požičiavanie sú banky a nie kamaráti
@emaalexii Môžeš ho skúsiť trochu zastrašiť, napr. že sa o tom dozvedela mama a chystá sa to riešiť cez políciu, takému žiaden sex, on je v podstate nespoľahlivý, a ak ti nevráti, tak to nechaj tak a buď rada, že si mu požičala len takú sumu.
@emaalexii tak sa zmierit so stratou a uz nabuduce nepoziciavat. Stava sa. Je to poucenie.

Ja som jednej požičal takmer 4500€ a už som taký nasratý na ňu že by som ani sex od nej nechcel.
Jaj bože toto sú tie nitrianske dievčatá, smejem sa. Tebe neni pomoci. Riešiť tu takéto hlúposti no otras. Fakt zamysli sa nad sebou.
@anonym_ae6187 cez kámošku a rozuměli dme si
@luciq1 chalanovi čo pozná z ulice požičať peniaze ?!? pekné poučenie do života .
Ak máš @emaalexii v sms tvoju požiadavku aby ti vráti €, a on ti v podstate potvrdil že ich má požičané od teba, tzn. že máš nejaký podklad, tak mu napíš že pôjdeš na políciu, dôkazy máš a sms si vytlačila, kde priznáva/potvrdzuje že si od teba požičal € a podáš platobný rozkaz na súde. Napíš, že ak € nevráti do 3 dní - na tú políciu ideš a platobný rozkaz podáš. Možno to pomôže vrátiť ti peniaze, inak máš poučenie, že peniaze sa cudzím nepožičiavajú, ani kamošom, ani best kamošom, maximálne 2-3 €, ktoré by ti nechýbali.

Povedz mu že vtedy musí vrátiť aspoň 100€, nech ti dá vopred zálohu 50€. Sex zadarmo mať nebude a vykašli sa naň.