icon

Kamarátky mi hovoria, že sa vraj správam ako decko

klokanica
4. okt 2020

Mám 15 a kamarátky mi často hovoria, že sa správam ako decko, ako sa mám správať normálne?

terezka1947
4. okt 2020

@klokanica no...ono 15r.clovek do.istej miery ma byt este dieta,tazko sa moze spravat ako.dospely.
Ide o to,co je pre nich to "detinske" spravanie.
Lebo vidim okolo seba plno "dospelych" nastrocnych,taaaazko dospelych,s nazorom na vsetko,nadhladom,atd.
A prave v tom.su strasne detinski.

terezka1947
Autor odpoveď zmazal
derdia
4. okt 2020

Ahoj to znamena, ze tvoje kamosky su uz velmi vazne a dospele a hraju sa na dospele... Zaujimaju ich chalani, cigarety, alkohol, zabava behanie po vonku.... Hresia a su tie naj na svete.... A ty mlzno si este taka, ze to neriesis, smejes sa, a nepotrebujes zatial tamtie veci k zivotu... Preto im prides ina... Ale netrap sa.... Hlavne VZDY bud sama sebou
.. Kto ta ma rad ostane s tebou, a kto nie pojde dalej... Nikdy sa neprisposobuj vacsine, a halvne v tom co sa ti nepaci... Nepretvaruj sa.

amelia000
4. okt 2020

@klokanica jooj uzivaj si to a spravaj sa ako dieta :D lebo potom budes musiet pockat az na vlastne aby si na pieskovisku nevyzerala ako postih 😂😂😂

maryah
4. okt 2020

Hlavne sa nedaj stiahnuť tým ich "dospeláckym" životom... Buď taká aká si 😉

jaskolka
4. okt 2020

A čo akože znamená, že sa správaš ako "decko"? Máš 15,to je ešte vek dieťaťa, len teraz sa strašne predbieha doba, a 15 ročne už sa chovajú ako 20nicky.a to je jednak škoda, lebo sa samy ochudobnia o ten vek, kedy ešte môžeš byť dieťaťom a jednak smiešne, lebo podľa mňa 15tka,ktora sa silou mocou snaží vyzerať ako dospelá vyše 20 ročná žena, či už rečami, alebo liečením, vyzerá skôr divne ako dospelo
Nevšímaj si ich reči, bud taka, aká, si. Nič nestratis.

gubiko
4. okt 2020

niekedy jeden človek, jeden priateľ, jeden kamarát, ktorý nás má rád, aký sme, ktorý nám odpustí aj našu občasnú blbosť, či chyby je nakoniec väčším darom, ako tlupa dievčat, s ktorými si nemáme čo povedať. nájsť takého človeka je veľmi ťažké. no určite ho nikdy nenájdeme medzi ľuďmi, s ktorými nám nie je dobre. možno budeš ešte dlho sama, možno budeš strácať čas s takýmito "kamoškami". no ver, že raz príde kamoška, s ktorou pochopíš, že ty sama si super, lebo ťa bude mať rada nie preto, čo robíš, alebo nerobíš, ale preto, aká si, preto Kým si. ahoj.

vikus17489
4. okt 2020

To su take tie pubertalne reci. Ako ja by som ti poradila spravaj sa podla seba a nie podla predstav druhych. Ako mas vek este na nejake tie vilomeniny, samozrejme v ramci miery

pupavocka101
4. okt 2020

to ze to tak vnimaju tvoji kamarati neznamena, ze to tak aj, mozno sa oni len snazia privelmi dospelacky spravat ;)

andreatytler
4. okt 2020

@klokanica Take nieco by ti ozajstna kamaratka nepovedala. Ved ta tymi recami zhadzuju a vysmievaju sa. Mne sa zda ze sa len robia dolezite. To je zial v tom veku bezne. Ludia v puberte maju v hlave zmatok a nevedia ako sa maju spravat a maju velky strach z toho ze nezapadnu a ze co si ostatni o nich myslia a tak vedia byt velmi kruti len aby si polepsili sebavedomie.
Mas aj taku kamaratku, ktora ti to nikdy nepovedla?

klokanica
autor
4. okt 2020

@derdia práveže oni nie sú také-nefajčia, nepijú, a nemáme ani jedna frajera a oni nemajú kamošky a sme trojica iba ja mám jednu, dve ďalšie kamošky ale keby nemám ich 2 sedím len doma, akože ja ich mám veeľmi rada ale niekedy to už s nimi nezvládam stále sú na mobiloch a niekedy sa pri nich aj nudím atď...

klokanica
autor
4. okt 2020

@andreatytler áno mám kamarátku s ktorou sa kamarátime rok, mám ju rada a je super no ale zase niesme až tak veľké kamarátky že by mi niečo také hovorila a sme len 2 takže to by nerobila lebo často keď sme boli von s kamoškami boli sme 3 až 4 a práveže vtedy sa "spiknú" napr.ja som bola v 13, 14 plochá, nehovorím, že teraz nie som-no a toto často robila jedna s tých 3 kamarátok ešte aj keď sme boli v meste 4 tak som mala nervy na kamošku tak som ju buchla a tak a potom začala ze som sa nezmenila stále som jak decko, jediné čo sa na mne zmenilo je, že som dostala krámy a nosím podprsenku a to bolo hrozné strašne ma tieto reči deptajú...

andreatytler
5. okt 2020

@klokanica No mas to tazke. Ak su taketo ustipacne, to velmi boli. Chapem ze s nimi ides aby si nesedela doma a to je fajn. Idealne by bolo najst si ine kamosky ale viem ze to nie je take jednoduche. Ak sa ti nedari najst ine kamosky, skus si tie ich reci nepripustat velmi k srdcu. Proste neinvestuj do nich prilis vela svojich citov. Ber ich skor ako doprovod, nez ako kamosky. Aspon ze mas tu jednu co je OK.

Mne sa osvedcila jedna vec ohladom vzhladu. Vzdy sama seba prezentuj ako peknu a ze si sama so sebou spokojna. Ono totizto, tak ta budu vidiet aj vsetci v okoli. Tym nemyslim ze a mas vychvalovat ale napriklad ked padne rec na vzhlad vzdy hovor o sebe len v dobrom. Napriklad namiesto toho aby si sa kamoske postazovala ze ta trapia male prsia, povezd ze aj ked mas male prsia pristanu ti, lebo si stihla. Od tej chvile, ked sa kamoska pozrie na tvoje prsia jedinne co ju napadne je ako ti skvele seknu. Naopak ak sa budes stazovat ze svoje prsia nemas rada lebo su prilis male, bude to aj ona tak vidiet.

Aj ked musim povedat ze si neviem predstavit ako si kamosku buchla. To akoze po hlave alebo do chrbta? To sme si medzi sebou nikdy nerobili...

klarkahanka1987
8. okt 2020

@klokanica Buď sama sebou, ak ťa nevie prijať takú aká si tak ti za to nestoji

mandarinka555
8. okt 2020

@klokanica Keď stále riešiš to, či si plochá....či nie....či ťa berú....či nie...no a keď "kamošku" buchneš....tak detinské to je 🙂 Nerieš tieto kraviny a na strednej sa ukážeš 🙂