icon

Kde kúpim učebnicu Biológie pre 7. ročník?

zuzulienocka75
15. mar 2017

Dobrý večer, dievčatá! Kto mi pomôže? Súrne potrebujem zohnať túto učebnicu Biológie pre 7. ročník ZŠ (viď foto ale v SLOVENČINE). Stratili sme. Vedeli by ste mi poradiť? Na nete som nenašla, všade všetko vypredané a na dotlač sa nechystá. Ak by ste niektorá vedela poradiť link, poprípade má niekto na predaj, bola by som vám veľmi povďačná. Môže byť aj staršia - to by nevadilo! Prosím, prosím, SÚRNE!!!!!!

Kde kúpim učebnicu Biológie pre 7. ročník?
lulu369
15. mar 2017

@zuzulienocka75 neviem ci ste skusala www.vydavatel.sk maju tam, ze u dodavatela,alebo www.literama.sk

lulu369
15. mar 2017

@zuzulienocka75 alebo skusit pohladat na bazaroch ( www.bazos.sk www.bazar.sk)

zuzulienocka75
autor
15. mar 2017

@lulu369 .... ďakujem veľmi pekne za snahu, ale obe stránky majú učebnicu len v maďarčine. Už som písala aj vydavateľovi, zatiaľ sa mi nikto neozval, ale podľa informácii na stránke to vyzerá tak, že "vypredané" a dotlač sa nechystá! ☹
Tak ešte uvidíme, ak sa ozvú... ale nevyzerá to ružovo. ☹

janci05
15. mar 2017

Skúste pozrieť na tejto stránke.
http://www.bux.sk/knihy/301901-biologia-pre-7-r...
Je to ale novšie vydanie.

zuzulienocka75
autor
15. mar 2017

@lulu369 ... ☹ aj bazoš som celý prebehla a ... nič (tomu sa hovorí smola - našla som len biológiu pre 6. ročník ☹).😢

zuzulienocka75
autor
15. mar 2017

@janci05 Baby, ste zlaté, ďakujem za záujem.... toto je zas (pre zmenu) iná biológia - ja potrebujem od Uherekovej (na obrázku). 😢😢😕

eli74
15. mar 2017

@zuzulienocka75 A neda sa to pozicat od spoluziakov a prefotit?

zuzulienocka75
autor
15. mar 2017

Keď stratiť, tak zrovna učebnicu, ktorú nikde nemajú, tomu sa hovorí šťastie. ☹
Ešte idem pozrieť na ten bazar.sk. Baby, držte mi palce.

eli74
15. mar 2017

@zuzulienocka75 A kedy a kde si ju stratila? Mas ju podpisanu?

zuzulienocka75
autor
15. mar 2017

@eli74 To by sa síce dalo, ale len pre vlastnú potrebu, ale keďže si knižky nekupujú, ale ich dostávajú, tak ich musia na konci školského roku aj vrátiť. Z našej strany by nebol problém to zaplatiť, ale keďže školy majú večný problém s nedostatkom učebníc....., obávam sa, že budeme potrebovať náhradu.

zuzulienocka75
autor
15. mar 2017

@eli74 ... no ona nie je ani tak moc stratená, ako je komplet zničená.... radšej to nejdem ani opisovať, lebo už mi začína stúpať tlak 😖😲

eli74
15. mar 2017

@zuzulienocka75 komplet znicena? nerozumiem, ale uz si dostala odkaz, kde ju mozno maju.

janka257
15. mar 2017

@zuzulienocka75 Skoly zvyknu mat v archivoch viac kusov... Ja na tvojom mieste poslem dieta za triednou ucitelkou, pripadne ekonomkou/hospodarkou, ktora ma na starosti sklad ucebnic, aby sa ospravedlnilo, ze ju stratilo a poziadalo o druhu.... Tu stratenu samozrejme musi uhradit (cena zvykne byt nizka, najmä ak sa jedna o starsie knihy)

zuzulienocka75
autor
15. mar 2017

@novana Už mi svitala nádej, ... ale vyzerá to, že ani tam to nepôjde - nie je tam nikde položka na pridanie do košíka a keď si nájdem všetky knižky od Uherekovej, tak mi pri nej ukáže, že nie je skladom. ☹ No, čo už! Ale aj tak veľmi pekne ďakujem!

bubinka68
15. mar 2017

@zuzulienocka75 Ahoj ja by som to nekomplikovala, tak ako napísala janka257 šla by som za triednou učiteľkou a požiadala by som o novú a tú starú stratenú zničenú by som na konci roka uhradila a je po probléme. Škola musí mať vždy nejaké učebnice naviac.

novana
15. mar 2017

@zuzulienocka75 , áno, už vidím, píšu, že nie je na sklade ☹

zuzulienocka75
autor
15. mar 2017

@janka257 S úhradou nie je problém... a vyzerá to tak, že to takto aj budeme musieť zrealizovať. No snaha z mojej strany bola! Ale keď sa nedá, tak sa nedá!

zuzulienocka75
autor
15. mar 2017

@bubinka68 Už nám asi iné neostáva! 🙂
Dievčatá, ďakujem za rady!

zuzulienocka75
autor
15. mar 2017

Ešte skúsim zajtra obrúsiť kníhkupectvá, ale veľkú šancu tomu nedávam!

svetlana35
16. mar 2017

Zavolaj triednej knihy uhradis a dostaneš novú zo skoly.Ako učiteľka ti vravím že týchto kníh je dostatok a školy ich objednávajú a hradí to ministerstvo. Aktuálne týchto učebníc je dosť aspoň nám chodia vždy keď objedname

zuzulienocka75
autor
15. apr 2017

Tak už ju mám skoro 2 týždne doma. Zohnala som na Bazoši. 🙂

buly11
9. nov 2017

- ešte zháňate?

buly11
9. nov 2017

buly11@centrum.sk
- v prípade záujmu napíšte

zuzulienocka75
autor
9. nov 2017

@buly11 To bolo ešte minulý rok.... Už sme mali a aj sme odovzdali na konci škol. roka. 🙂😉