icon

Keď nezvláda školu

deana100
28. jún 2023

Dobrý len pre informáciu viem že dieťa môže 10r školskú... dochádzku ukončiť ale chcem sa spýtať koľko krát môže žiak pristupovať z školy na druhú školu. len raz krát alebo viac krát.Ked mu škola.nejde.

pribinak
28. jún 2023

@deana100 koľko chce, otázka je či škola bude mat záujem o takého žiaka
Ak nejaký žiaľ viackrát prestupuje zo školy na školu, tak má nejaky problém

vroni
28. jún 2023

@deana100, nezvláda školu prečo? Ma diagnózu, sú problémy v rodine alebo je to jednoducho vecou intelektu? Pomôže alternatívna škola alebo sa rodicia chcú vyhnúť špeciálnej škole? To všetko ovplyvňuje odpoveď na otázku.

januska12323
28. jún 2023

Tak je otázka či ho príjmú a aké školy vyberáte keď ich nezvláda. Je málo ľudí, ktorí nevedia dokončiť ani učňovku.

deana100
autor
29. jún 2023

@januska12323 bol automechanik a teraz ide za kuchára.

zuzubb007
29. jún 2023

Aby nezvladal dokoncit ucnovku je uz moc, prepac ale to aj najvacsi vymletaci dokoncia, ci ma zdravotny problem? potom mozno nejaka osobitnejsia skola

deana100
autor
29. jún 2023

@zuzubb007 to sa nejedná o moje dieťa ale kamoskine.

dagmarovita
29. jún 2023

kazde dieta vie zvladnut skolu to je nejaka chyba niekde inde ..pokial nema diganostikovane mentalne zaostavanie samozrejme..tak kuchara zvladne vsak automechanik neni jednoducha skola, zalezi na co ma talent, asi neni technicky typ, nebrala by som to tragicky, len mu vybrala skolu podla jeho talentov,

dagmarovita
29. jún 2023

a zacala u neho sledovat rezim dna, nech dodrziava zakladne navyky pre zdravie a ucenie, pretoze aj na ucenie musi mat prostredie, zdravie, co ked je napr dlho na pocitaci, mobile, nevyspay, nesustredeny.., moze byt aj maser, alebo kadernik