Keď nezvláda školu
Dobrý len pre informáciu viem že dieťa môže 10r školskú... dochádzku ukončiť ale chcem sa spýtať koľko krát môže žiak pristupovať z školy na druhú školu. len raz krát alebo viac krát.Ked mu škola.nejde.
Tak je otázka či ho príjmú a aké školy vyberáte keď ich nezvláda. Je málo ľudí, ktorí nevedia dokončiť ani učňovku.
@januska12323 bol automechanik a teraz ide za kuchára.
Aby nezvladal dokoncit ucnovku je uz moc, prepac ale to aj najvacsi vymletaci dokoncia, ci ma zdravotny problem? potom mozno nejaka osobitnejsia skola
kazde dieta vie zvladnut skolu to je nejaka chyba niekde inde ..pokial nema diganostikovane mentalne zaostavanie samozrejme..tak kuchara zvladne vsak automechanik neni jednoducha skola, zalezi na co ma talent, asi neni technicky typ, nebrala by som to tragicky, len mu vybrala skolu podla jeho talentov,
a zacala u neho sledovat rezim dna, nech dodrziava zakladne navyky pre zdravie a ucenie, pretoze aj na ucenie musi mat prostredie, zdravie, co ked je napr dlho na pocitaci, mobile, nevyspay, nesustredeny.., moze byt aj maser, alebo kadernik

@deana100 koľko chce, otázka je či škola bude mat záujem o takého žiaka
Ak nejaký žiaľ viackrát prestupuje zo školy na školu, tak má nejaky problém