icon

Kedy nechať doma teenagera samého doma aj cez noc?

lyduuska2
10. jan 2014

Ahojte... Dúfam, že sa niekto ozve a vyjadrí svoj názor. Tento problém nemám priamo ja, ale moja sestra, ktorá ma 15 ročnú dcéru. Dcéra sa jej stále pýta, prečo ju nenechajú spať doma samú. Keď jej moja sestra vysvetľuje, že majú oni s mužom za ňu zodpovednosť, tak začne rýpať, že jej neveria a keď jej vysvetľujú, že sa o ňu boja, tak im pripomína, že nemá 5 rokov. Neviem, ja som sa so sestrou v tomto nezhodla. Každý má iný názor. Tak prosím, poraďte, či áno alebo nie a ak tak od koľkých rokov. Jej dcéra nie je problematická, myslím si, že by sa jej dalo dôverovať a aj v škole je medzi 1 -2. Jej správanie je samá pochvala a chodí aj na olympiády. Ďakujem za všetky názory 😉 😉 😉

Strana
z3
lyduuska2
autor
13. jan 2014

@mokon ako som už písala v jednom príspevku, ruku do ohňa by som za jej čestnosť nedala ;)

mylove321
14. mar 2014

viem si predstavit ze sa boja, ze si pozve nejakeho chalana a ten sa s nou vyspi bez ochrany ale tak ono to clovek spravi ked chce a nitko mu v tom nijako nezabrani cize boji sa zbytocne...nemoze ju ochranit ani tymto ani nicim inym...

gabika0825
17. dec 2018

Ja som bežne bola doma sama cez noc, keďže ocino chodil na služobky aj niekoľkokrát za mesiac, alebo raz a bol preč aj 2 týždne, a mamina robila často nočné. Mohlo to byť asi keď som mala tých 14-15. A bolo to naozaj že často. No rodičia mali vo mne plnú dôveru a nikdy sa nestalo, že by som doma robila nejaký bordel, alebo by sa niečo stalo. Jediné čo si pamätám bolo, že kamarátka ku mne prišla večer a vtedy sa rozišla akože s frajerom 😃 detská láska. A plakala mi tak som jej hovorila že keď tak nech sa ide opýtať rodičov či môže u mňa spať a vtedy bola u mňa a ani sme nespali celú noc iba sme si nechty lakovali a robili si účesy 😃 a vtedy nám to prišlo veľmi cool že sme boli cez noc hore a nespali sme. No ráno došla mamina a ja zalezená v posteli a celý deň som prespala, to si pamätám. Ale nikdy by som si nedovolila si niekoho ťahať do nášho bytu. Samozrejme oproti bývala taká staršia pani, maminina kamarátka a stále mi dávala cukríky a lízatka si pametám a mamina vždy keď išla na nočnú tak mi hovorila že keby niečo tak oproti chod k tete klopať. 😃 No a neubudlo zo mňa 😉

Strana
z3