icon

Kedy sa dozviem termíny prijímacích skúšok na strednú školu?

9. apr 2025

Ahojte..mam 9taka a dávali sme prihlášku cez Edupage na strednú.. tie termíny na skúšky kedy dáva škola vedieť?

nika23t
9. apr 2025

Termíny sú určite zverejnené aj na stránke konkrétnej školy, kam ste poslali prihlášky. Mne z jednej školy prišiel email s informáciami, z druhej nič, tam sme si len pozreli na stránke.

autor
9. apr 2025

@nika23t termíny sú dav napr ze 8/9 máj.. tak preto sa pýtam..

martul
9. apr 2025

No 8 mája je prvé kolo 9maja druhé, záleží podľa toho či ste si túto školu dali prvú alebo druhú v prihláške

nika23t
9. apr 2025

Tak neviem, moja dcéra má vybraté dve školy, pri prvej termín 5.5., pri druhej 12.5. Termíny máme jasne stanovené, neviem, či rozumiem otázke... A keď ideš na stránku strednej školy, máš tam informácie, tam je to ako písané? A niektoré školy ešte pošlú pozvánku po výsledkoch testovania, tam môžeš mať tiež uvedené, či ho napr neprijmú bez skúšok. To je rôzne od školy k škole.
Skús napísať, aká škola a mesto.

autor
9. apr 2025

@martul ma na rovnakú školu.. ale iné obory obe prihlášky..ci mi tam príde kedy presne alebo mail..

autor
9. apr 2025

@nika23t dopravná v Trenčíne

nika23t
9. apr 2025

No z toho uvedeného tam by som povedala, že tiež 5. a 12. máj, ale tak tam sú len všeobecné informácie... Skúsim ešte pomôcť s hľadaním

nika23t
9. apr 2025
autor
9. apr 2025

@nika23t ďakujem..a to oni dávajú nejako vedieť zo školy?

autor
9. apr 2025

@nika23t takže aj tvoja dcéra je v 9tke?

nika23t
9. apr 2025

Áno, mám dcéru v 9.rocniku a tiež ju čakajú skúšky. Na škole, kam sa hlási Tvoj syn sa tiež prihliada na výsledok testovania, je to tam uvedené. Čiže pravdepodobne dostanete koncom apríla pozvanie na skúšky. My sme dostali z jednej školy email, kde poslali link na info, ktoré majú uvedené aj na stránke školy. Tam nám tiez majú 7 dní pred skúškami poslať pozvánku s presnými informáciami. Takto to môže prebiehať aj u Vás. Druhá škola, tam sme si len pozreli na Edupage. Ono bližšie info určite dostanete po zverejnení výsledkov testovania.

autor
9. apr 2025

@nika23t Aha ďakujem.. bud na mail alebo edupage to pošlú..
Tak držím dcére palce aby mala úspešne tie prijímačky..

nika23t
9. apr 2025

Mne poslali na môj mail, tak tam čakám aj ďalšie info. Ďakujem pekne, aj ja držím palce, nech to majú rýchlo a úspešne za sebou 😊

autor
9. apr 2025

@nika23t to máš pravdu..a ďakujem ešte raz..je fajn ze ešte sú dámy ktoré tu normálne a ochotne poradia

tinusch
9. apr 2025

náš syn mal podanú prihlášku aj na dopravnú v TN, a pozvánku na skúšky dostal na edupage už 26.3. Vám ešte nič neprišlo? Skúste skontrolovať edupage.

tinusch
9. apr 2025

a termín má 5.5.25

autor
9. apr 2025

@tinusch ahoj.
Kde v edupage to nájdem.. on ma 2 prihlášky obe na dopravnú a dal na jednu prvý a na druhu ten druhy termín

vevebono
9. apr 2025

Otvor si edu, klikni prijímačky na SŠ, tam si klikni na jeden odbor, to si pozrieš svoju žiadosť a kdesi dole je dátum na prijímačky..

Ale ako tak čítam, tak mne veru žiaden mail zo školy neprišiel. Ani z jednej

vevebono
9. apr 2025
autor
9. apr 2025

@vevebono no len sú tam nepr aj 6 aj 5 máj.

vevebono
9. apr 2025

Hej to som si všimla až keď som to poslala. No som z toho jeleň. Každopádne sa spolieham, že bude mi niečo cinkne na telefón, alebo to povie chalanovi výchovná poradkyňa

autor
9. apr 2025

@vevebono aj ja..alebo napíšem mail do školy že ako to teda je..

tinusch
9. apr 2025

ahoj, ja som to mala medzi správami

autor
9. apr 2025

@tinusch to co vyzerá ako obálka? To sú správy ze

tinusch
10. apr 2025

áno tak

vevebono
15. apr 2025

Ahoj, mne dnes prišla poštou pozvánka na jednu školu..

Už máte vysledky z testovania??