icon

Kniha a pracovný zošit z ruského jazyka - ZŠ

baboadel
21. jan 2022

Ahoj, prosím našli by sa u niekoho kniha+prac .zošit z RJ pre základné školy 6.7,8 alebo 9 ročník. ďakujem.🙂

cosmic_origin
22. jan 2022

@baboadel Nejaká konkrétna učebnica, alebo len akákoľvek učebnica na úrovni A1-B2?

baboadel
autor
22. jan 2022

@cosmic_origin Akákoľvek učebnica a prac. zošit. Hľadám to pre dcéru na precvičovanie RJ. Je začiatočníčka tak preto niečo pre ZŠ.

cosmic_origin
23. jan 2022

@baboadel Ja mám učebnice a pracovné zošity Радуга 1-5 úroveň A1-B2, ktoré veľmi nepotrebujem. Prvé 3 sú po slovensky, zvyšné sú iba v češtine. Iba pracovné zošity sú popísané.

baboadel
autor
24. jan 2022

@cosmic_origin Môžete mi prosím odfotiť obálky, tých čo sú po slovensky ? A po prípade uviesť cenu za ktorú by ste knihu posunuli, ďakujem.

cosmic_origin
24. jan 2022

@baboadel Pomýlila som sa. Do slovenčiny sú preložené len 2, nie 3. Majú mierne estetické chyby, keďže boli používané a v tej 2 sú na 2 stranách pri 3 úlohách napísané ceruzkou nejaké veci. 10€, vrátane poštovného. Prípadne ak ste z Bratislavy alebo okolia, osobný odber za 6,50€.

baboadel
autor
24. jan 2022

@cosmic_origin ďakujem krásne za ochotu, poradím sa s dcérou keď príde z internátu a dám vedieť, prajem pekný zvyšok večera.