icon

Kniha pre začínajúcu pubertiačku

danieladeley
2. dec 2020

pre zacinajucu citatelku (prvy rocnik) a pre zacinajucu pubertiacku 🙂 dakujem

naattalie
2. dec 2020

@danieladeley pripnem sa mam doma 8 rocnu slecnu

kikazoe
2. dec 2020

@danieladeley a čo slečny baví? lebo tohoto je take kvantum.... ale možem napísať čím sme si u nas prešli

alexk12
2. dec 2020

Denník princeznej

kikazoe
2. dec 2020

@danieladeley Zvierací záchranári, Princezná zrkadlenka, seria Môj štastný život ( skvele a jednoducho popisuje dnešný svet- smrť, rozvod, vznik novej rodiny... ), knihy od Brana Jobusa, detské knihy od Pratchetta- ta vianočná je topka, Emily Pierková, Priateľstvo plne koláčikov....

kikazoe
2. dec 2020

@danieladeley a komix : Smradi ( viem že to znie desne ale vtipne a poučne ), Hilda , Nimona, Mera a Catwoman ( tieto sú pre pubertu - príbehy silných slečien, aby si verili , proti šikane .... )

ivangeline
2. dec 2020

Pre skoro pubertiačku niečo od Jacqueline Wilson. Mám 2 knihy, ktoré môžem ponúknuť.

danieladeley
autor
2. dec 2020

tu sa niekto velmi nudi ked musi menit nazov kazdej temy a este aj da taky, ktory tam nesedi na podstatu otazky .....ale dakujem Vam zeny, pomohli ste mi :*

simsalabim
2. dec 2020

@danieladeley pre mensie dievca su super knizky od Gabriely Futovej.

anjelok
2. dec 2020

Pre tu zacinajucu pubertu odporucam tuto https://www.martinus.sk/?uItem=327073&gclid=Cj0...

bubik222
2. dec 2020

@anjelok tuto knizku odporucam vsade, kde mozem. je uplne vynikajuca a ma zvlast vsetko popisane pre rodicov a pre deti. Ja len lutujem, ze som takuto knizku nemala ked som dospievala ja a moji rodicia. 🙂

mladena
2. dec 2020

Niečo od Jacqueline Wilsonovej. Pre už trocha staršie má napr. sériu Prvé bozky, Prvé trampoty.... Pre mladšie má toho tiež na tucty na výber... Podľa toho o čo sa dievčatá už zaujímajú 🙂

lavienocka
2. dec 2020

Denník princeznej

ibrunova
2. dec 2020

Anna zo Zeleného domu

renab
7. dec 2020

Male zeny

michalkas25
9. dec 2020

@danieladeley Záleží na vkuse,ja mám 12 rokov a už čítam knihy :Astrofyzika,Astronómia,učebnice Psychiatrie ...