icon

Kolektív u šiestačky

katka123456
21. apr 2022

ahojte. ani nehladam radu, skor nejake upokojenie. mam dceru siestacku a co sa deje u nich v tiede sa mi vobec nepaci. v piataku bola sikanovana jednou spoluziackou. taka namyslena fiflenka, co chorobne klame. nahnevala sa na dceru a postvala celu triedu proti nej. proste im naklamala nezmysly, ze ich nasa ohovarala a tak, pritom to absolutne nebola pravda. bolo to hrozne obdobie, dcera velmi trpela. samozrjeme sme riesili sikanu s triednou, potom s riaditelom a ten to ututlal, kedze rodicia tohoto dievcata prispievaju skole. nastastie po korone sa to ustalilo a s dcerou sa potupne zacali niektore dievcata bavit. no ako kolektiv su na tom hrozne. podchvilou riesime nejake intrigy, klamstva, ohovaracky. stve ma, ze nasa dcera v tom vobec nevie behat, ona proste nedokaze klamat a ohovarat, tak je radsej utiahnuta a sama.
mala tam taku dobru kamosku posledny rok. urobila by pre nu vsetko. chodila k nam, bravali sme ju na vylety, prespavala u nas. a zrazu zo dna na den sa s nou prestala rozpravat. preco, sme sa nedozvedeli, odmietala to vysvetlit, no tusim, ze zasa niekto vymyslal a intrigoval. cez vikend u nas spala a v pondelok uz s malou neprehovorila. dokonca, ked som cakala dceru pri skole, toto dievca prejde okolo mna, pozrie sa mi do oci a ani len nepozdravi. hrozne. ja uz ani neviem, co malej povedat, ako jej toto vysvetlit. je mi z toho hrozne smutno.
mne ostava rozum stat, ake su tie decka teraz, obzvlast baby. a rodicia si tieto deti zastavaju. konkretne pri tej sikanatorke nas rodicia poslali vyslovene do r*ti. to tie decka este podpori v takomto hroznom chovani.

do druhej triedy ju preradit nechceme, tam je to este horsie. rozmyslali sme, ze ju dame na druhu skolu u nas v meste, no vcera som volala s kamoskou, ktorej dcera chodi do rocnika, kde by zrejme dali aj nasu a ze to tam vobec tiez nie je ruzove. ze tiez sa tam stale dievcata hadaju. ako je to u vasich v tiede? aky maju kolektiv? tiez musite riesit taketo veci?

Strana
z3
gurolka
25. okt 2024

@katka123456 Ahoj, mozem sa opytat, ako sa vsetko s odstupom casu vyvíja? Zlepsilo sa to? Zial, riesime nieco podobne...

Strana
z3