Koľko percent z monitora stačí na prijatie na SZŠ?
dobry den, nikde neviem najst kolko percent potrebujem z monitoru,aby som sa dostala na szs bez prijimaciek... neviete niekto nieco nahodou? dakujem
@maskatri20 počkaj idem pohľadať krištáľovú guľu
@patka06 no praveze to som nenasla tak sa radsej pytam takto
@katica06 zdrze sa prosim vas komentu,nikto vam nekazal komentovat takymto typom prispevok 😉
80 percent potrebujete získať na monitore
@maskatri20 veď každá škola to má inak, keby si bola aspoň napísala že chceš na zdravotnú do RV do LC či kam? Mk není univerzálny Google.
@katica06 ja ti nerozumiem, správaš sa hlúpo.... z úvodného príspevku je jasné, že sa bavíš s deviatačkou... to je naozaj taký problém odpísať jej slušne alebo vôbec? Že sa v tom evidentne nevyzná a ako deviatačka má zrejme aj právo si to ešte nevedieť dohľadať? Slušne sa opýtala a dočkala sa od teba výsmechu v prvom komentári.... potom sa nečudujme, že sa deti k sebe správajú v školách tak ako sa správajú, keď ty - dospelá sa nevieš správať k mladej slečne....
@maskatri20 pohľadajte s rodičmi na stránke danej konkrétnej školy podmienky prijatia. Tam budeš mať všetko napísané, väčšinou je to ako už bolo vyššie spomenuté 80% z každého predmetu.
@maskatri20 preco sa o tom neporozpravas s rodicmi? Alebo řpreco sem nedas skolu, ktorej sa tvoja otazka tyka?
Pretoze to aj do googlu mozes dat takuto otazku vseobecnu, vazne.
@maskatri20 na ktorú konkrétnu zdravotnú školu chceš ísť?
Je možné, že zdravotná neberie bez prijímačiek, na základe monitoru.
Logicky pre zdravotku nie je príliš dôležitý výsledok z matematiky
Pre prijatie sú dôležitejšie známky z biologie, olympiády SJL, cudzie jazyky, biologia, zdravotnícke súťaže, aktivity v SČK a pod.
@patka06 szs nitra,hladala som len nenasla som nic okrem bodov ktore viem ziskat z predmetov
@sella38 dakujem za zastatie
@maskatri20 Napr. to to je na praktickú sestru SZŠ Nitra, rovnako je rozpísané aj k ostatným odborom
Máš tam aj počet bodov za monitor, aj všetky ostatné kritériá prijatia
https://cloud-6.edupage.org/cloud/Podmienky-pre...
aký odbor? lebo iné prijímačky má zdrav. sestra, iné laborant, a ešte iné masér... a pritom sú všetci na zdrav. šk.
v ZA berie do úvahy aj monitor. čo som pozerala tak napr. boli tam slečny čo mali plný počet bodov za monitor ale zobrali ich inde tak zdrav. školu pustili ďalším záujemcom...
bolo to vyvesené na dverách v deň prijímačiek na zozname uchádzačok
@maskatri20 najlepsie bude, ked ti mama zavola na konkretnu skolu, kde by si chcela ist, alebo aj ty, to je jedno. Vacsinou je kazdy mily, aspon ked som obvolavala ja. Drzim ti palce a @katica06 nechaj to tak. kazdy nemoze byt tak uzasny, ako si ty.
@maskatri20 minulý rok bolo 80% z matiky aj sloviny....na gymnáziá 90%, akonáhle máš z jedného menej prijímačky robis
Na Strečiansku do BA Uchádzač, ktorý dosiahol v Testovaní 9 2025 v každom predmete samostatne úspešnosť najmenej 80 %, bude prijatý bez prijímacej skúšky. Týka sa to praktickej sestry.
@maskatri20 Na DOD hovorili že prijímačky musíš robiť a že na monitore u nich vôbec nezáleží aj keby si mala nad 90%
tak podla tych kriterii tu neberu do uvahy vysledky testovania v takom rozsahu, ze by uchadzac nerobili prijimacie skusky, jedine moze dostat az 20 bodov za testovanie a tie sa postupne znizuju.
@stvura https://cloud-6.edupage.org/cloud/Podmienky-pre... uz to sem niekto prilepil, tu sa nepise nic o tom, ze ak uchadzac urobi monitor na 80 percent, tak je prijaty, dievcina ma zrejme prihlasku na SZS v Nitre
@stvura https://www.szsnz.sk/dokumenty/prijimacky/a_pra... ano, Nove zamky beru do uvahy Testovanie 9, ale podla tych kriterii Nitra nie

@maskatri20 hľadaj na stránke školy, kam sa hlásiš podmienky prijatia
Nie každá škola berie do úvahy monitor