Koľko platíte za doučovanie nemčiny alebo angličtiny?
Ahojte, chcela by som sa len opytat kolko platite za doucovanie jazykov vasim detom.
Kedze som tiez doucovala, zaujima ma to. Kolko platite za doucovanie nemciny alebo anglictiny vasim detom za hodinu (45min alebo 60min)
Mam na mysli individualne doucovanie ziaka, nie v skupine.
Dakujem za ochotu odpovedat. 😊
@ema22270 Trosku neskor k teme , Len mam pytanie, vysoku nemam, ale mam Celta certificate na ucenie jazyka( dufam ze nemusim objasnivat co to je, da SA s tym ucit AJ vo vietname abo Cine), moja English je na dobrej urovni C1 velmi blizko native speakera. Odzite v UK mam 10 rokov, 10 mesiacov v Irsku, 6 mesiacov v Holandsku, ( prace gastro , recepcia, office) mam 34 rokov , je trufale si v Roku 2025 pytat 20 na hodinu jeden na jedneho face to face , cize doma ?
@norbi2501 ahoj, neviem preco sa to pytas mna, ale skus a uvidis, podla toho koho konkretne chces doucovat podla mna. Ja som brala 15e na hod, ucila som tretiacku, co zacinala s nemcinou, ak by som napr pripravovala na maturitu, asi by som zobrala aj 20e, alebo nejakeho manazera, ktoreho pripravujem do prace. To je cista teoria. Podla toho, ci budes len tak konverzovat, alebo si budes kopec veci pripravovať dopredu. Atd. Podla toho sa to vsetko odvija. A ci ti ludia, su ochotni a schopni to zaplatit.
@ema22270 20,00
No ja som z ba a co som hladala sukromne tak pd 20€ to neslo a nie ze 60min ale niekde len 45min za 25€
Nemate kontakt ba niekoho kto uci online a este berie ludi?

@polo123456 súhlasím. Dcéra (10r) má cez preply učiteľku zo SA a veľmi sme spokojní. Ešte sa ma predtým učiteľka pýtala, aký akcent chcem aby ju naučila - či US alebo UK. Predtým sme 2r mali Angličana, tak s ňou pokračuje s UK akcentom. Trochu som sa bála ako to zvládne on-line, predsa je to dieťa a dovtedy mala face to face výučbu, ale ide jej to úplne výborne.