Koľko trvajú prijímacie skúšky na strednú školu?
Prosím vás koľko trvajú prijímačky na strednú školu o 8:00 tam má byť a že či vôbec stihame o 10:15 vyšetrenie u fyzioterapeuta sme objednaní tak preto sa pýtam
Na každej škole je to inak, ale v inštrukciách, ktoré vám prišli na pozvánke by to malo byť. Dcéra ide na 3 prijímačky a všade to má inak, mladšia na 8.ročné tiež. Vyšetrenie podľa mňa nestihneš, rátaj na jeden predmet cca 45-60 min, plus nejakych 10-15 min prestávka, takže určite by som to nesilila na deň, keď sú prijímačky...
Veď preložte vyšetrenie....určite sa to nestihne
@marcellka32 keby to bolo také ľahké dlho sme čakali,nepytam sa či ho mám zrušiť preložiť ale koľko trvajú skúšky
No podľa mňa veľmi tesné možno stihnete, pokiaľ sa budete prežívať autom a nieje to ďaleko.... ale ťažko povedať presne v takom čase cca okolo 10tej sa zvykne končiť
@matulka282 skuste si zavolat na danu skolu, ak to nemate v tej pozvanke, urcite vam tam bude vediet niekto povedat, lebo naozaj je to na kazdej skole inak.
Nam prislo presne casovy harmonogram. Aj kedy budu koncit. Zavolaj si do skoly. Myslim, ze to ale nestihnete. Na osmu je prichod, zapisst, podelit. Na kazdy tedt je urcity cas plus prestavka medzitym. Pochybujem, ze o 10 bude vonku a to este treba niekam prejst. Z jednej ss dokonca pisali do 12,30. Inak konci o 11.
Nikdy sa nezacina na chlp presne a kym im vysvetlia co a ako, trva to kym zacnu pisat.
@benit ďakujem už som to zistila a všetko vybavila
min. 2-4 hodky
Kamoška čo má syna tak jemu prišlo, že jeden predmet hodina druhý predmet hodina, plus nejaká rezerva, kým sa nájde trieda, usadia sa atď atď.
@matulka282 Nestíhate. U nás sú prijímačky po 60 min.Medzi tým prestávka a pokyny k práci.
@vulka viem už to mám vybavené ďakujem

@matulka282 a v pozvanke nemas instrukcie? My mame napisane 45 min. z kazdeho predmetu, ale rataj aj prezentaciu a mozno nejaka kratka prestavka medzi predmetmi...