Koľko vreckového by malo dostávať dievča na strednej?
Koľko by ste dávali vreckové 18 ročnej slečne? Momentálne brigáduje, ale pôjde v septembri na dovolenku a šetrí viac menej na to. Počas školského roka brigádovať nebude, pretože chcem aby sa sústredila na školu. Chcem aby si začala trošku uvedomovať ako sa hospodári a tak, keďže budúci rok odchádza na výšku, tak aby mala trošku predstavu o tom ako sa manipuluje s peniazmi. Takže jej chcem dať čiastku vždy prvého v mesiaci a nech si hospodári. Jednalo by sa v podstate o všetky výdavky. Autobusy a tankovanie, desiaty, oblečenie, kozmetika…. A čo jej ostane nech si míňa na rozmary ako kávičkovanie v meste, piatky a tak. Keď si minie a bude jej chýbať, tak jej dám, ale bude mi musieť z ďalšieho mesiaca vrátiť. Neviem vôbec koľko by to ale malo byť. Premýšľam nad 200 eurami. Koľko dávate vy? Skúšali ste tento systém vreckového? S tým, že by som jej nekúpila už nič. Okrem jedla do chladničky samozrejme a nejakých nákladnejších položiek napríklad keby treba opravovať auto. Snažila som sa to nejak rozumne spočítať podľa toho koľko jej bežne dávame počas mesiaca.
0 eur, slecna je dospela

Necitali ste ten clanok co nedavno bol? 18 rovna dievcina napalila na prechode do matky s dietatom. Uz si presne nepamatam ako to dopadlo ale tusim tie obete zomreli skusim to pohladat