Ktorý kurz ma pripraví na maturitu z angličtiny?
27. okt 2025
Ahojte viete mi poradiť prosím nejaký kurz kde pripravia na maturitu z anglického jazyka?
@spongebob1
@luciq1 Potrebujes kurz, ktory je priamo zamerany pre maturantov. Idealne 1 max 2 osoby. Absolutne nema zmysel platit kurz, kde bude viacej ludi. Ja ti dokazem odporucit aspon ucenie sa novej slovnej zasoby a citat si temy v knihe Maturita. Gramatika nie je vobec tazka, len bez sloviciek sa neposunies dalej. ( btw ucim roky rokuce, studentov aj firmy).
@spongebob1 neviem prečo mi zmenili nadpis ,ale hľadám nejakú jazykovú školu v PD kde sa zamerajú na maturitné témy a vedia to somnou prebrať aj keď som úplný začiatočník...
A ešte dokonca mi dali otázku úplne do inej skupiny ,,mala som to v skupine PD ....

@luciq1 Potrebujes kurz, ktory je priamo zamerany pre maturantov. Idealne 1 max 2 osoby. Absolutne nema zmysel platit kurz, kde bude viacej ludi. Ja ti dokazem odporucit aspon ucenie sa novej slovnej zasoby a citat si temy v knihe Maturita. Gramatika nie je vobec tazka, len bez sloviciek sa neposunies dalej. ( btw ucim roky rokuce, studentov aj firmy).