Letná škola mladých chemikov

enka81
21. jún 2022

Ahojte, synovi ponúkli pobyt v letnej škole mladých chemikov. Mali ste tam niekto dieťa? Išli by tam znova? Ako by ste to zhodnotili? Nepoznám žiaľ nikoho, kto tam bol. Budem rada za vaše skúsenosti.

ander_z_kosic
22. jún 2022

Kvôli Vašej otázke som sa zaregistroval na toto fórum. Mám 20 rokov. Pred piatimi rokmi som bol na letnej škole (my sme boli úplne prvý ročník). Bolo to tam úžasné. Najlepší tábor na akom som kedy bol. Vedúci boli úžasní, namotivovaní, každý deň sme mali hroznú srandu. Aj sme sa samozrejme zdokonalili v chémii. Rád na toto obdobie spomínam. Určite Letnú školu odporúčam. (Predpokladám, že myslíte Letnú školu MLADÝCH chemikov - základná škola, riešitelia chemickej olympiády v kategórii D. Na Letnej škole chemikov - stredná škola, riešitelia kategórií C a B - som tiež bol a tiež by som o tom vedel rozprávať).

enka81
autor
22. jún 2022

@ander_z_kosic ďakujem pekne za odpoveď, áno, syn bol na chemickej olympiáde (D)a poslali mu pozvánku. On je za, len som nevedela, či tam nebude viac ,,na izbe" ako niečo robiť. Už aj také som zažila a deti sa potom nudia, čo nie je ok. Takže ho tam zahlásim, ja som za každú skúsenosť. Ešte raz ďakujem 😊