Má význam ísť na stužkovú slávnosť?
Ahojte. Mám dlhodobú dilemu. Blíži sa stužková, vo mne sa dlhodobo bijú pocity, zúcastnit sa alebo nie. Otvorené, situácia doma je zlá medzi rodičmi, nemám partnera a nemám tam koho zobrať + nemám svoj diel zaplatený.
+ Dozvedela som sa, že si zakladali skupiny v škole a tam nás ešte s jednou babou ohovárali, ďalšia pálila školské fotky na ktorých som bola ja a baba ktorá odišla z triedy. Boli proti mne, pretože som sa bavila s tou, ktorá odišla inam od nás. To všetko som sa dozvedela nedávno od ďalšej ktorú si odsúdili.
Na druhej strane nechcem byť ,,ta konfliktna,, ktorá bude mať problém prísť, ako aj na výlety podobne čo som nechcela chodiť.
Triednej bola jedno naša situácia v triede, že to je na nás aj celá stužková aj celý kolektív. Neosobné k nám...
Je tu niekto, kto nesiel na stužkovú, alebo ste to nejak prekusli a šli keď, aby ste nemali peklo odsudovanim ďalší rok? Čas sa mi kráti a prevažuje to, že nechcem nikoho nútiť ani seba
Ahoj. No ja tento rok tiež maturujem a chceme s triedou urobiť nie stužkovú , ale iba takú slávnostnú večeru , alebo niečo podobné , problém je ale v tom , že ja tiež nevychádzam so svojimi spolužiakmi a tak som rozmýšľala , že tam tiež nepôjdem lebo veď načo keď sa tam nikto so mnou nebaví ?🥺 a určite sa nechcem trápiť celý večer ... ☹️😢
@gerber58 môžem sa spýtať po koľko sa skladateľ na stužkovú?
Moja kamarátka ešte s jednou spolužiačkou neboli a to bolo zemetrasenie, skoro nebo spadlo na zem, čo to prežívali všetci spolužiaci, učitelia, riaditeľka až pomaly kuchárky v jedálni, že ako sa to niekto opováži neísť na stužkovú, ktorá je vraj najkrajším zážitkom v živote (smiala som sa nahlas). Keď som o dva roky neskôr na tej istej škole neišla iná kamarátka, už to nikto tak neprežíval , dokonca sa k nej jedna spolužiačka pridala. Ani jedna z kamarátok nikdy neoľutovala, že nešli.
@natalocka1 300€
@natalka114 rozumiem ti. Načo sa pretvarovat jeden večer, spravíš si aj sama pekny s kým chces 🙂
@dannieja moji chalani kde chodili a chodia, tak tam to neviem predýchať jedine riaditeľka🥱, ako keby to ona platila
@natalocka1 my po 116 za rok , za 3 roky - 350 ( platí sa len 2,3,4 ročník po 116)

Takto teraz funguju vztahy v triedach? Som zhrozena, na nieco podobne si zo školy nespominam. To musi byt utrpenie....