Majú vaše dcéry najlepšiu kamarátku?
Ahojte, majú vaše dcéry naj kamošku? Dcéra ma 12 rokov, ide do 7.rocnika... snaží sa v triede vždy s niekým baviť, byť v nejakej skupinke, baví sa s dievčatami... Len dosť sa skupinkuju, raz je jedna kamoška s druhou, potom sú na nože, keď sa dcéra baví s jednou,tak sa nemôže s druhou....pritom napr tá druhá si nájde inú kamošku, moja je tam len do počtu, tiež keď idú niekde na výlet, sedí sama napr vo vlaku,autobuse... Napr boli ako tak dcéra plyš dve kamošky, tie dve sa pohadali, dcéra ostala s jednou, ale tá si hneď našla inú naj kamošky, s dcérou sa baví ale dcéra veľmi túži mať takú naj kamošku, bff, ale vždy je len tak do počtu. Máte to aj vy tak niektoré... Viem že ani tie priateľstva nie sú veľmi úprimne, som rada že ju ako tak príjmu medzi seba,ale je hej ľúto napr dve sa dohodnú že idú na kofoly a moju nepozvu, vždy ona sa musí pýtať či môže ísť s nimi. Je to také smutné, nemá ani súrodenca, sesternice ďaleko...
@tanula84 to presne ako u nas, ona obvola 10 spoluxiackok a podoben a nedvihnu neodposu jej vobec, pozru a nreaguju na nu.pritom mame bazen, lezecku stenu na dvore, 4kolku, vzdy im noeco urobim najest alebo tak a proste nechchu s nou travit cas. Pritom ked “raz za rok” prifu nechce sa im domov, dcera povoe pridi aj zajtra a nic. Nechapem lebo je prisposobiva a nemyslim ze je hnusna na kamosky…
@tanula84 ja mam presne tie iste pocity, ako ty, ja som mala uzasne kamosky od rana do vecera vonku,teraz na to spominame, tak ma to mrzi este viac ze moja dcera je doma sama.cele dni zavreta..aj dnes chuda tiez skusala volat a nic.vidim na nej ze uz to vzdava ani sa jej vlastne necudujem uz.😞😞😞
@nifnea bože to je hrozne takéto chovanie😪, ja to nechápem,prečo si nevedia nájsť k sebe cestu a hlavne keď sa u vás zabavia ako píšeš. Chudatko 🥺 ozaj to majú tie baby celkovo všetko ťažšie,ja som so synom toto nezažila i keď to je tiež skôr samotár, má 13 a vôbec nebehá kdesi vonku s kamošmi 🤷 ale tam zas sú vraj všetci založení pri pc a mobiloch tak neviem🤷 ja už neviem čo si mám myslieť,proste tiež nemám pocit žeby moja bola protivna na kamošky, skôr prispôsobiva, ona je taká ešte dosť decká oproti napr svojim spolužiakom. Ešte sa normálne hra s bábikami,barbinami 😁 za čo som aj rada lebo je fantázia niekedy nemá hraníc v tomto. Jej spolužiacky už len mobily,normálne už aj namaľované chodili do školy v 4. TR🤦tak asi je pre nich nudná alebo čo😪 stále budem dúfam,že raz sa to zlomí a každá nájde svoju bff ❤️
@tanula84 u nas to trva uz ddlho, do 4tr mala kamosku v 5ke sa to utalo..takze uz 3tie leto doma zavreta zial…a vies najhirsie ze susedku ma za rohom, spolocne dvory mame,akoze nie uplne ale dotykaju sa nam i krd oplotene,ked boli male preliezali tade, take sxhodiky drevene sme im vyrobili aby nemuseli okolo behat lebo tam su romovia a to sme sa bali vecer o ne, tak sa vela navstveovali, teraz ta jej kamoska uz moju nepotrebuje co samozrejme respwktujeme, kazdy sa inak vyvija, oni maju uz 13,a ano niektore jej spoluziacky mobil len a naoriklad co su take bez mobilu sa kamosia po 2 a tretia uz im vadi..alebo proste maju sesternice, susedy a tak travia cas s nimi co je logicke….ja uz som to vzdala, takze my uz jedine na strednej, takze este dva roky vydrzat…
@tanula84 v maji mala 13, vsetky u nas spali, uprosilo vecer rodixov, dom sa im nechcelo, dalai vikend ich volala ani nedvihli🙈nas bolo 6 kamosiek my sme sa dohodki vzdy vsetky, a isli von…poobede kupat, vecer na ihrisko a tam sme stretli chalaniv a hrali sa s nami.mna uz mamka prosila ci niekedy nebudem aj doma. No co uz..hlavne je ze jej nerobia zle, co teda nerobia som rada…
@tanula84
@nifnea ach žienky úplne rozumiem o čom hovoríte, moja tiež keď sa pohádajú niektoré tak budú také svetielko že by sa mohla s ňou nejaká začať kamarátiť, no zatiaľ nič. Možno je to tým že je tichšia, nehulaka na celú triedu, nie je vulgárna, skôr sa prispôsobí, nikdy nevymyslaj,nehada sa, proste asi nuda pre je. Lebo napr ja keď dom bola dieťa,tak takú kamošku by som chcela. No asi im nie je sušené nájsť spriaznenu dušičku, verím že časom sa to zmeni
Ahoj..mozem sa spytat ako dcerka?mame teraz nieco podobne aj my
Ale ved pises ze ich je v triede 6 tak to sedi na kazdeho 1+1😂
Tiež to máme viac menej rovnako,dcéra má takmer 13 rokov.odkial ste? Rady sa skontaktujeme s maminou aj s dcérkou od 11 do 14 rokov
Dobrý deň...hľadáte stále kamarátku pre svoju dcéru?
Ahojte maminy. Ako sa máte? Ako trávite prázdniny/leto? U nás žiaľ všetko po starom,naša sama na dvore,nikto ju nezavolá von,nik sa jej neozve😪 už je pripravená že v škole bude sedieť sama,lebo nemá s kým🥺 vaše dievčatá ako? Už si našli nejaké spriaznené duše?❤️
Ahojte maminy. Ako sa máte? Ako trávite prázdniny/leto? U nás žiaľ všetko po starom,naša sama na dvore,nikto ju nezavolá von,nik sa jej neozve😪 už je pripravená že v škole bude sedieť sama,lebo nemá s kým🥺 vaše dievčatá ako? Už si našli nejaké spriaznené duše?❤️
@tanula84 ahoj,odkial ste?

@tanula84 ja tu mam tiez same dochodkyne 😀 A jedno dievcatko tu je o 2 r mladsie od mojej dcery ale oni nevychadzaju von. Su len doma a na dvore.