Mám 11 rokov, 149 cm a 45 kg. Som tučná?
Dobrý deň,mám jedenásť rokov 149cm a 45kg. Hrávam aktívne futbal,5× do týždňa+zápasy cez víkend. Futbal hrám aj s chalanmi aj s dievčatami...jedávam zdravo a stále sa mi nedarí schudnúť. Tan nadpis je jednoduchý a jednoduchá je aj odpoveď. Som😕
Postava sa ti meni z dievcenskej na zensku, preto mozno vyzera inak ako pred tym. Urcite nie si tucna
Si úplne v poriadku , váhu nerieš , ďalej sportuj
Nie si tucna! Si urcite krasna, sikovna, mudra. Opatruj sa.
@alazala a čo že je dieťa, autorka očividne si z môjho komentu nič nerobí, pretože som ho ani zle nemyslela a vôbec nie je pravidlo že ak niekomu povieš že je tučný, co som ani nepovedala že začne chudnúť do anorexie🥱🥱 a hadam nemusím nikomu vysvetľovať že ak vyrastie o 10 20 30 cm tým pádom môže aj viac vážiť🥴🥴🥴
@diana999 divila by si sa ako veľmi riešia dievčatá v tomto veku váhu a mnohé majú poruchy príjmu potravy. Často sa to začne pre niekoho nevinnou poznámkou. Stále je lepšie ak by mala aj o päť kíl viac ako by sa teraz začala kontrolovať čo je a prešlo to do anorexie. Ona nemá 60 kg, ani 50, tak načo tá poznámka.
sorry ale citim sa nie prave fajn čitať tu niečo od 11 ročných ľudí... ale inak do 14tky narastieš, aspon tak to mala väčšina alebo vľšetky dievčatá na základnej. Takže by som neriešil vôbec kto má kolko kg... až od 9.ročníka sa môžeš na to pozerať alebo až na strednej s tým niečo robiť... dovtedy je to uplne na hlavu postavene... takuto vyšku dosť pravdepodobne nebudeš mať cely život. možno aj o 20cm vyrastieš za 3 roky teraz. nerieš to teraz.
@galixx
@alazala Ale ved ona realne moze mat nadvahu. Jasne, moze mat aj poruchy prijmu, ak jej to budeme nesetrne hovorit, ale ked jej tu vsetky napisete, ake je to fajn, ze este podrastie a neviem co, tak jedneho dna bude mat mozno aj 120 kg. Moja dcera ma 158 cm a ma 42 kg, a je taka akurat, takze vychadzam z vlastnych skusenosti.
nie, urcite nie si tucna, zacinas dospievat, preto ten "tuk"... zacinas naberat zenske tvary, je to prirodzene
Skor by som sa pozastavila nad tym, ako pise, v 11-ich, ze "jedavam zdravo a nedari sa mi schudnut". To uz divne je. Takze aby som bola aj taka akoze za dobru, tak dievca nech teda napise, ako vyzera jej jedalnicek. Mozno uz totiz poruchu prijmu ma, a vy jej tu vsetky napisete, ze je vsetko fajn, funguj ako doteraz.
@lilitela raňajky ovsené vločky s bielym jogurtom,ovocím a chia semiačkami +med. Desiata mandarínka alebo jablko proste ovocie. Obed to čo je na varené. Olovrant niečo sladké najčastejšie sójovú tyčinku a večera celozrnné pečivo s tofu nátierkou a zelenina.
NIE!
@sparkling mám nastavenú opravu gramatiky. A mám jedenásť...
@lilitela moju fotku sem nebudem dávať!🙄o chia semiačkách by som ani ja nevedela..mám to od brata on to začal jedávať a nejak som sa na to namotala aj ja 😂
Tučná určite nie si. Na svoj vek a výšku máš úplne normálnu váhu. Navyše v tvojom veku zvyknú deti pribrať a následne vyrásť a schudnúť. Je to normalne , nemáš sa coho báť. Každé telo je pekne aj to ktoré nemá úplne ploche brucho alebo stehná ako paličky. Si pekná taká aká si.

@lilitela mne pride uplne od veci ziadat dieta aby zavesilo fotku postavy na net aby ju ostatni mohli hodnotit🤦♀️ Hlavne ked tu niektore maju IQ a EQ blizke 0