Mám 15 a nemám kamarátov

yzomandias
11. okt 2023

Ahojte mam 15.Tento rok som odisla na internat je mi tu dobre ale mam uzkosti.Trapi ma ,ze moje slpolubyvajuce maju kamaratov prevazne chalanov.Stale si s niekym pisu.A stale hladaju chalanov.Mna chalani az tak nezaujimaju aspon nie na vztah.No chcela by som kamaratov.Na zakladnej skole som mala len jednu dobru kamaratku.Ked pridem domov na vikend trapi ma vsetok ten cas stravim len so svojou rodinou a nie s kamaratmi.Je mi to velmi luto tiez by som chcela ist von s niekym no nemam s kym.Neviem ci je to v poriadku alebo je chyba vo mne tu v BB som vonku takmer stale ale doma som len s rodinou a neviem ci je to tak OK.Kedze moje spolubyvajuce pravezne vikend stravia s rodinou.

martinmmartin
11. okt 2023

dostavas sa do veku ked to kamaradstvo medzi pohlaviami bude cim dalej tym viac ovplyvnovane biologiou ci chces ci nechces. Ak sa teenagerovi zatemni mozog hormonami bude uplny expert v tom zistit ci v tom kamaradstve je predsa len nejaka sanca na telesne pozitky alebo nie. A ked mu ty hned naznacis ze okrem kamaradstva nic ine nebude tak s tebou v tomto veku nebude stracat cas lebo proste hormon tlaci.
Stavim sa ze tie tvoje kamosky si pisu z chalanmi ktory by o nich mali aj postranny zaujem
V dospelosti sa to moze trosku zas upravit ale podla mna to uplne nezmizne nikdy

ivette1223
11. okt 2023

@yzomandias ved ked prides na vikend domov, mozes travit cas aj s tou kamoskou zo zakladky(napr 2-3h poobede, navecer) a zvysok aj s rodinou.
Nemusis max xy kamaratov, staci jedna -dve ale poriadne. Časom si kamosky nove nájdeš, mas kopec casu 🙂

luccija
11. okt 2023

@yzomandias všetko čo Ti robí radosť je ok
To, čo robia spolubývajúce nemusí byť to prave pre teba možno si viac introvert...netúžis ešte po priateľovi.Podobny problém má moja dcéra, ale zase ju nebaví chodiť piť, fajčiť, naháňať chalanov ako spolužiačky a ostatné sú zase doma ako ona🙂
Občas idú do kina, len tak sa prejsť
Nájdeš si na internáte aspoň jednu spriaznenú dušu veľa dievčat a urve z reťaze, keď nie su pod dohľadom rodičov choď svojou cestou nie s davom🙂

yzomandias
autor
11. okt 2023

@luccija som podobna ako vasa dcera nepijem nefajcim nenahanam chalanov.Na internate sa velmi nestretavame s nikym vsetci sme na izbach.

januska12323
11. okt 2023

Si sama na izbe? Veď sa skamarát so spolužiačkami. Nemusíte byť hneď kamošky na život.

gabci_gabca
11. okt 2023

Neber to zle, tiež som bola na tom ako si teraz ty, takisto som nemala v tomto veku nikoho, o koho by som sa mohla oprieť. Myslím ako takú dobrú priateľku, ktorej by som sa mohla vyrozprávať a spoľahnúť sa. S maminou som mala skvelý vzťah, tá bola v podstate taká moja naj kamoška, ale to je iné. Ono to príde, neboj. Skôr, či neskôr sa dáš dokopy s fajn ľuďmi 🙂

yzomandias
autor
11. okt 2023

@ivette1223 Ano ja za tou kamoskou chodim a potom s rodinou.Ale ked pridem na internat a ony hovoria o tom ako travili vikend prevazne s chalanmi a takto tak mi je trapne,ze ja travim cas len s rodinou a kamaratov chalanov ani nemam.

yzomandias
autor
13. okt 2023

@gabci_gabca takze vy hovorite,ze nie je hanba ked pridem domov s internatu a cely vikend stravim s mamou alebo s rodinou?